Alors On Brunch: brunchen en clubbing op een unieke locatie
© pers

Alors On Brunch: brunchen en clubbing op een unieke locatie

Leestijd: 1 min

Zin in een unieke belevenis op zondag? Dan is Alors On Brunch door Maison Citadel in Gent misschien wel het evenement voor jou! Een keer per maand kan je in de magische wintertuin terecht voor een brunch en daytime clubbing.

Zondag is de ideale dag om je nog eens om te draaien in je bed en wat later te ontbijten. Sinds kort kan je in Gent terecht voor het gloednieuwe concept Alors on brunch. In de magnifique wintertuin van Maison Citadel geniet je vanaf elf uur van een heerlijke brunch. Vanaf 14 uur openen de deuren van de entourage, waar je kan dansen op de hipste nummers van het moment.

Het gloednieuwe Alors on brunch is een uniek concept voor quality time met vrienden of familie. Een keer per maand wordt je in de bijzondere wintertuin uitgenodigd voor een lekkere brunch vol fijne seizoensproducten. Je kan er gezellig bijpraten en genieten van wijnen en bubbels in een prachtige omgeving.

Vanaf 14 uur verplaatst het evenement zich van de tafel naar de dansvloer. De deuren van de entourage worden op dat moment geopend en je kan er de hele namiddag dansen. Tot 20 uur  kan je er uit je dak gaan op soulful disco, funky house en elektronische muziek. Op de eerste editie staan dj’s Sheridan, Nathan Fix en Davidov op het muzikale menu.

Alors on brunch. Vanaf zondag 23 september in Maison Citadel Gent. Tickets kan je bestellen via de website.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Alors on brunch, Brunch, Gent.