Alles wat je moet weten over covermodel Constance Jablonski
© Etam

Alles wat je moet weten over covermodel Constance Jablonski

Leestijd: 1 min

Wie al een glimp van onze augustuscover opving, kan er niet omheen. De brunette spat zowaar van de cover af. Wie is die schone? Wat doet ze? En waarom is ze helemaal Marie Claire?

Scroll door Jablonski’s Instagramfeed, en je merkt meteen dat Constance Jablonski geen doorsnee model is van dertien in een dozijn. De Franse beauty with brains wou initieel geneeskunde studeren of wereldreiziger worden, maar haar avontuurlijke karakter en lange benen hadden iets anders voor haar in petto…

Een succesvolle modellencarrière. Want sinds Constance Rijsel inruilde voor New York rijgt ze moeiteloos alle grote modenamen binnen. Van cosmeticacampagnes voor Estée Lauder tot defileren voor Victoria’s Secret, la Jablonski deed het allemaal.

Sindskort is ze het gezicht van lingerielabel Etam en siert ze daarbovenop nog eens onze augustuscover. Drukke tijden voor la Jablonski.

Constance Jablonski

/

Constance, de killer body 

Hoe ze zich voorbereid op een lingerieshow?: “Ik heb geen ritueel of zo, ik doe twee keer per week aan sport. Ik doe graag cardio, maar omdat variatie belangrijk is, doe ik ook regelmatig yoga, pilates, spinning, ropeskipping, enzovoort. Omdat ik veel reis, is lopen natuurlijk het makkelijkst. Ik trek mij loopschoenen aan, doe muziek in mijn oren en ik ben vertrokken.”, aldus Jablonski.

https://www.instagram.com/p/BjshGRDhrB-/?taken-by=constancejablonski

Anti-photoshop

Je mag ervan uitgaan dat elke foto die miss Jablonski zelf op haar socials post onbewerkt is. Daar is ze enorm consequent in. Niet alleen omdat het haar Instagram een “persoonlijke feel” geeft, maar ook omdat ze haar voorbeeldfunctie niet onderschat: “Ik voel me erg verantwoordelijk, want vele jonge meisjes (zo’n 50 duizend nvdr.) volgen me.”, klinkt het bewust.

constance_jablonski

Instagram Constance Jablonski

Kilimanjaro 

Geen katje om zonder handen aan te pakken, onze Constance. Ze nijgt tot het avontuurlijke, of dat nu outdoor yoga is in exotische landen tot bergbeklimmen. Laatste wapenfeit? Afgelopen zomer vervulde ze één van haar grootste dromen: ze beklom de Kilimanjaro… In haar uppie.

https://www.instagram.com/p/BbVKuDjg6KT/?taken-by=constancejablonski

Pssst, we strikten Constance al eerder voor een interview tijdens de Paris Fashion Week in 2017. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Celebs, Constance Jablonski, Cover, Model.