Crush of the Day: De UltraBOOST X loopschoenen van Adidas
©

Crush of the Day: De UltraBOOST X loopschoenen van Adidas

Door Malvine Sevrin, bewerking Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Adidas Running heeft zijn nieuwste creatie voorgesteld: de UltraBOOST X, een loopschoen speciaal ontwikkeld voor vrouwen. En wie nieuwe, vrouwvriendelijke loopschoenen zegt, vooral met een design zoals deze, zegt Marie Claire's Crush of the Day!

De nieuwe UltraBOOST X is dan ook niet zomaar een loopschoen. Adidas heeft hem immers speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ten volle willen genieten van hun loopsessie in de buitenlucht, zonder daarbij te moeten inboeten aan stylishness. Want laten we eerlijk zijn: loopschoenen en een stijlvol, assorti voorkomen; het gaat vaak niet (of toch erg moeilijk) samen. Vanaf nu dus wel.

Designed for greatness with the personal desires of the female athlete in mind. It’s time to uplift your run in #UltraBOOSTX.

Een bericht gedeeld door adidas Running (@adidasrunning) op

De UltraBOOST X werd ontwikkeld met behulp van Aramis, een systeem dat alle lichaamsbewegingen analyseert tot in het kleinste detail. Dankzij Aramis was het voor Adidas mogelijk om de zones van de voet in kaart te brengen. Bepaalde stukken hebben immers een goede ondersteuning nodig, terwijl andere de vrijheid moeten hebben om te kunnen bewegen wanneer nodig.

Het resultaat is een loopschoen die zich op schijnbaar intuïtieve wijze aanpast aan de bewegingen van je voet. Comfort gegarandeerd, met andere woorden, en dat is bovenop het prachtige design van deze schoen een enorm pluspunt. Eén blik op de reclamecampagne voor de nieuwe UltraBOOST X geeft ons zelfs zin om de schoenen direct aan te trekken en een sprintje te wagen. Doe je mee?

Rise with each step. Hit the link in our bio to discover #UltraBOOSTX.

Een bericht gedeeld door adidas Running (@adidasrunning) op

De Adidas UltraBOOST X is verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, oranje en grijs) op adidas.be en kost net geen €180.

 

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.