Acht nieuwe series, films en documentaires op Netflix in juni
© Netflix

Acht nieuwe series, films en documentaires op Netflix in juni

Door Hannah Gellens  & Malvine Sevrin
Leestijd: 2 min

Weet je niet wat je op Netflix moet kijken? Elke maand selecteert Marie Claire de beste nieuwe series, films en documentaires op Netflix die absoluut het kijken waard zijn. Veel binge-plezier!

/

Surviving Summer – serie – 3 juni

Bestaat er iets verfrissender dan een Australische tienerserie om de zomer in te luiden?

Samenvatting: De opstandige tiener Summer Torres wordt van school gestuurd in New York en voor de zomer naar Australië verbannen . Alles lijkt haar op het eerste zicht tegen te zitten, totdat ze hopeloos verliefd wordt op de stad en vooral ook op de oceaan.

/

Hustle – film – 8 juni

Hustle heeft alvast een indrukwekkende cast aan filmsterren zoals Adam Sandler en Queen Latifah. Hoewel het een meeslepend verhaal is, blijft Hustle op het einde van de rit toch vooral een feelgood-film.

Samenvatting: Voormalig basketbalscout Stanley leeft een ongelukkig leven, totdat hij plotseling in Spanje de ongelooflijke speler Bo Cruz ontmoet. Hij overtuigt het talent om met hem mee te komen naar de Verenigde Staten te komen voor een carrière in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA.

/

Intimidad – serie – 10 juni

Intimidad is een nieuwe politieserie met in de hoofdrol Itziar Ituño, de actrice die Raquel speelt in La Casa de Papel.

Samenvatting: Waar liggen de grenzen van onze intimiteit? Wat gebeurt er als onze privacy plots in het centrum van de aandacht komt? De carrière van een opkomende politica staat op het spel wanneer een heimelijk opgenomen seksvideo van haar uitlekt.

/

Trees of Peace – film – 10 juni

Trees of Peace is een drama gebaseerd op ware gebeurtenissen, geregisseerd door Alanna Brown.

Samenvatting: Terwijl ze gevangen zitten tijdens de genocide in Rwanda, gaan vier vrouwen met heel verschillende achtergronden een hechte vriendschapsband met elkaar aan..

/

Peaky Blinders – serie – 10 juni

Het zesde en laatste seizoen van de populaire serie Peaky Blinders verschijnt deze maand op Netflix.

Samenvatting: Anno 1919, Birmingham te Engeland. De angstaanjagende Tommy Shelby staat aan het hoofd van de beruchte bende Peaky Blinders. Hij is een misdaadbaas die vastbesloten is om koste wat kost de wereldtop te halen.

/

Jennifer Lopez: Halftime – documentaire – 14 juni

Actrice en zangeres Jennifer Lopez heeft al heel wat op haar palmares staan. De moeite waard dus om eens achter de schermen van haar leven te kijken!

Samenvatting: De documentaire volgt de carrière van Jennifer Lopez, waarbij de focus vooral ligt op haar optreden tijdens de Super Bowl LIV Halftime Show.

/

You Don’t Know Me – serie – 17 juni

Deze Britse productie, gebaseerd op een roman van Imran Mahmood, zou een waar genot moeten zijn voor fans van thrillers en spanning .

Samenvatting: Met veel bewijs dat in zijn nadeel speelt, wordt een naamloze jongeman beschuldigd van moord. Tijdens zijn proces vertelt hij een buitengewoon verhaal over de vrouw van wie hij houdt, en hoe hij alles riskeerde om haar te redden. Misschien is hij toch niet zo schuldig als eerst gedacht?

/

Love & Gelato – film – 22 juni

Love & Gelato laat ons een romance zien die zin geeft in zonneschijn en zomer, met daarbij een authentieke gelato in de hand.

Samenvatting: Lina besluit om de zomer door te brengen in Rome. Dat doet ze, net voordat ze naar de universiteit gaat, om de laatste wens van haar moeder nog in vervulling te laten gaan: haar vader vinden die ze zelf nooit gekend heeft. Ze leert er zichzelf beter kennen, maar krijgt ook behoorlijk wat moeilijkheden te verwerken.

Lees ook: Zes nieuwe series, films en documentaires op Netflix in mei

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Documentaires, Films, Netflix, Series.