5 redenen om te kiezen voor een SUV
©

5 redenen om te kiezen voor een SUV

Leestijd: 1 min

Kan je je echt niet verplaatsen zonder auto, kies dan bewust en ga voor een revolutionair, innovatief en stijlvol exemplaar.

Of je er nu van houdt om met de wagen de stad en de dagelijkse sleur te ontvluchten, of je bent op zoek naar comfort en veiligheid, wij geven je 5 redenen om te kiezen voor een SUV, zoals de DS 3 CROSSBACK!

/

1. Een ongekend comfort

Wanneer je je neervlijt in een van de zetels, als bestuurder of passagier, overvalt je een gevoel van ab- soluut comfort en voel je je meteen relaxed. Ook de verhoogde positie van de bestuurdersstoel en de ongelooflijke stilte tijdens het rijden zijn verrassend. Daarbovenop komt een tot in de puntjes afgewerkt dashboard met tal van opbergmogelijkheden, centrale en zijdelingse verluchtingsroosters ingewerkt in de deuren en een aangenaam hoog zicht voor een optimale zichtbaarheid.

/

2. Technologie en veiligheid ten top

Op het vlak van technische snufjes en veiligheid moet de DS 3 CROSSBACK niet onderdoen voor de andere SUV’s: versterkte deuren, een 180°C achteruitrijcamera, DS MATRIX LED VISION koplichten die volle kracht licht geven zonder de andere bestuurders te verblinden, een noodstopsysteem die je zowel overdag als ’s nachts waarschuwt voor mo- gelijke botsingen met fietsers en voetgangers, actieve waarschuwing wanneer je onbedoeld over een witte lijn rijdt en verkeersbordherkenning. Het is slechts een greep uit de lange lijst met features voor nog meer veiligheid.   

/

3. Om je te onderscheiden

Zijn perfecte afmetingen, zijn indrukwekkende car- rosserie die een en al veiligheid uitstraalt, zijn on- weerstaanbare en geniale lijnen… Deze stijlvolle wagen, die je volledig naar je hand kan zetten, breekt met alle regels en geeft de klassiekers lik op stuk.

/

4. Voor zijn verfijnde afwerking

De ingenieurs en ontwerpers van de DS 3 CROSSBACK bewijzen dat technologie en esthetiek perfect kunnen samengaan en gaan door tot in de details. Zo gaan de deurgrepen op in de carrosserie wanneer je van de wagen weggaat en komen ze opnieuw tevoorschijn van zodra je dichterbij komt. Om nog maar te zwijgen van de hoogkwalitatieve schermen, de lederen zetels met parelstikking of het DS logo dat discreet terugkomt in het interieur voor meer eenheid in het design.

/

5. Voor zijn 100% elektrische uitvoering

Geen compromissen tussen stijl, comfort en ecologie. De DS3 Crossback schrijft zijn eigen verhaal met een volledig elektrische uitvoering eind 2019 (je kan het model nu al configureren op de DS website en bestellen in de DS Stores). Zo wordt de stad weer een stukje stiller.

mcds

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met DS
www.dsautomobiles.be/nl

Commercieel team De artikels van >