25 duurzame cadeaus voor onder de kerstboom
© Burp Photography

25 duurzame cadeaus voor onder de kerstboom

Leestijd: 1 min

De hoogdagen van het vieren, geven en krijgen komen eraan. Voor wie dit jaar ook iets wil terugdoen voor de wereld, zochten wij op debijenkorf.be 25 duurzame cadeaus uit die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en/of milieu. 

/

Het aanbod aan duurzame cadeaus beperkt zich anno 2022 gelukkig niet meer tot een bon voor een goed doel of een paar prikkende wollen sokken die eigenlijk niemand wil krijgen. Bijna elk merk heeft nu ecologische producten in het assortiment zitten, van kaarsen over vazen en make-up tot schoenen. Gifts that keep on giving, zeg maar. Voor wie niet goed weet waar te zoeken, raden we de duurzame categorie van de Bijenkorf aan. Daarop vind je ruim 12.000 producten die voldoen aan de strenge duurzaamheidseisen van de warenhuisketen. Om het je nog iets gemakkelijker te maken, selecteerden wij alvast 25 cadeaus met een groen label op de webshop. Je ontdekt ze allemaal hieronder.

En wie nog meer inspiratie zoekt, vindt in ons december/januarinummer een prachtige cadeaushoot boordevol pakjes om je centen lekker verantwoord aan uit te geven.

Duurzame beauty

/

Duurzame mode

/

Duurzame deco

Lees ook: De mooiste glitternagellak voor de feesten.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Duurzaamheid, Kerst 2022, Kerstcadeaus.