Shopping: de mooiste glitternagelak voor de feesten
©

Shopping: de mooiste glitternagelak voor de feesten

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

We sluiten het jaar af in stijl, met extravagante en kleurrijke glitters. Met onze selectie van glinsterende nagellakken stem je je handen af te op je party-outfit.

/

Hoewel klassieke kleuren zoals rood, zilver en goud de populairste kleuren voor de feestdagen blijven, zijn we voorstander van gedurfde glitterkleuren zoals blauw, roze, wit of zwart. Er is keuze te over. Je kan spelen met de grootte van de glitters: uiterst fijn of heel dik voor een 3D-manicure-effect.

Hoe breng je glitterlak aan?

Om een sprankelende manicure te krijgen, zijn er twee mogelijkheden. De eerste – en eenvoudigste – is het gebruik van een nagellak met glitters die over een nagellakbasis of over een nagellak van dezelfde kleur wordt aangebracht om het effect te versterken. De tweede optie is het gebruik van losse glitters waarin je je nagels dipt nadat je een laagje transparante nagellak hebt aangebracht.

Extra houdbaarheid

Gebruik een basecoat om de houdbaarheid van je manicure te verlengen en je nagels te beschermen. Breng een laagje aan op een propere nagel voor je start aan je look. Een top coat beschermt je manicure en voegt een glossy glans, glitterpunch of zelfs matte finish toe. Deze stap is de kers op de taart van een manicure, dus vergeet hem niet. Voor een betere verzorging en levensduur van je manicure, is het ook aangeraden aan om vaak je nagelriemen te verzorgen met een cuticle oil.

Shop onze favorieten

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Manicure.