Jennifer Lopez is terug, en nog steeds verliefd
© Pers

Jennifer Lopez is terug, en nog steeds verliefd

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Jennifer Lopez is opnieuw, of  beter gezegd nog steeds, in the picture. De zangeres heeft een nieuw album uit, een bijbehorende film én een documentaire.

/

Jennifer Lopez presenteert eindelijk haar nieuwste album. Na een decennium lanceert de Amerikaanse zangeres dit weekend haar langverwachte negende album. Met This Is Me… Now blikt ze terug op meer dan twee decennia van persoonlijke groei en, natuurlijk, de liefde.

Het album is een spirituele opvolger van haar hitalbum uit 2002, This Is Me…Then. Dat was destijds opgedragen aan haar toenmalige partner, Ben Affleck. Rode draad in de nieuwe nummers is opnieuw Ben Affleck, met wie Lopez na een breuk in 2004 toch is getrouwd in 2022. Hun verzoening vormt de inspiratiebron voor 13 nieuwe nummers. We zijn tien jaar verder, maar JLO klinkt nog steeds hetzelfde: ze brengt een mix van R&B, pop en hiphopbeats, maar dan met een hedendaagse sausje erover.

Pers

Bij het album hoort een muzikale kortfilm over de hernieuwde liefde van Lopez en Affleck. This Is Me…Now: A Love Story is een out-of-the-box musical die de romantische reis vastlegt die ze de afgelopen twintig jaar heeft gemaakt. “Het is een intieme, sexy, grappige en entertainende musical geworden die het liefdesverhaal van Lopez door haar eigen ogen vertelt”, zegt regisseur Dave Meyers.

Op 27 februari verschijnt een making-of documentaire.

Lees ook: Beyoncé kondigt nieuw album aan en gaat country

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Jennifer Lopez.