10 nieuwe series, films en documentaires in november op Netflix
© Netflix

10 nieuwe series, films en documentaires in november op Netflix

Door Malvin Sevrin  & Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 2 min

Weet je niet wat je op Netflix moet kijken? Elke maand selecteert Marie Claire de beste nieuwe series, films en documentaires die absoluut het kijken waard zijn. Veel binge-plezier in november!

/

Bij deze de nieuwe series, films en docu’s die net zijn aangekomen (of zullen verschijnen) op het streaming platform. Enjoy!

Enola Holmes 2 – film – 4 november

Het vervolg op de avonturen van het zusje van de beroemde detective Sherlock, met Millie Bobby Brown in de hoofdrol.

Samenvatting: In de voetsporen van haar beroemde broer neemt Enola Holmes haar eerste officiële zaak als privédetective aan! Maar terwijl ze op zoek gaat naar een vermist meisje, wijst een explosieve samenzwering op een gevaarlijk mysterie dat alleen met de steun van haar vrienden (en Sherlock zelf) kan worden opgelost.

/

Manifest (seizoen 4, deel 1) – serie – 4 november

De laatste 20 afleveringen van de serie zullen in twee delen worden onthuld.

Samenvatting: Terwijl verdriet, tegenslagen en verontrustende tekenen aanhouden, proberen de Stones en de passagiers van Vlucht 828 de ware betekenis van hun innerlijke oproepen te begrijpen.

/

The Crown (seizoen 5) – serie – 9 november

De serie over het bewind van Elizabeth II keert terug voor een vijfde seizoen.

Samenvatting: Bij het aanbreken van een nieuw decennium staat de Koninklijke familie voor een moeilijke tijd: haar rol in het Groot-Brittannië van de jaren negentig wordt in twijfel getrokken. Terwijl Diana en Charles een media-oorlog voeren, ontstaan er scheuren in de monarchie.

/

Falling For Christmas – film – 11 november

Lindsay Lohan maakt haar terugkeer naar het televisiescherm in deze ultra-voorspelbare en cheesy kerstfilm!

Samenvatting: Een eigenzinnige hotelerfgename en recente verloofde (Lindsay Lohan) lijdt aan geheugenverlies na een ski-ongeluk en wordt enkele dagen voor Kerstmis opgenomen door een bescheiden en charmante chalet-eigenaar (Chord Overstreet) en zijn jonge dochter.

/

The Wonder – film – 16 november

Een drama met Oscar-winnende actrice Florence Pugh.

Samenvatting: De film speelt zich af in 1862, 13 jaar na de Grote Hongersnood. Lib Wright, een Engelse verpleegster, moet voor een vrome gemeenschap naar de Ierse Midlands gaan, om 15 dagen aan het bed van een van hen door te brengen. Anna O’Donnell is een 11-jarig meisje dat beweert vier maanden lang niets te hebben gegeten en het wonderbaarlijk heeft overleefd. Terwijl Anna’s gezondheid snel verslechtert, is Lib vastbesloten de waarheid te achterhalen. Het geloof van een gemeenschap die liever bij haar overtuiging blijft, wordt daardoor verstoord.

/

Dead to Me (seizoen 3) – serie – 17 november

Een komische en ontroerende serie die ons van een lach tot een traan brengt.

Samenvatting: Voor Jen en Judy begon het allemaal met een vluchtmisdrijf. Hun vriendschap wordt op zijn kop gezet door een nieuw ongeluk. Ze bevinden zich op een kruispunt in hun leven.

/

1899 – serie – 17 november

Een mysterie serie van de makers van “Dark”.

Samenvatting: Terwijl ze de enorme en gevaarlijke Atlantische Oceaan oversteken, confronteert een enorm raadsel de geïmmigreerde passagiers van een schip. Wanneer ze een ander schip ontdekken dat al maanden vermist is, neemt hun reis een onverwachte wending. Wat ze aan boord vinden verandert de reis naar een betere wereld in een mysterie, dat lijkt op een nachtmerrie. Verbanden tussen elk van de passagiers worden onthuld, verweven in een web van geheimen.

/

Elite (seizoen 6) – serie – 18 november

De zwoele Spaanse serie verwelkomt 5 nieuwe personages in dit nieuwe deel dat alleen nog heter belooft te worden!

Samenvatting: Dit jaar is iedereen op zoek naar iets in Las Encinas: liefde, wraak of miljoenen volgers. Maar om dit te bereiken, moet je in leven blijven…

/

Wednesday Addams – serie – 23 november

De briljante Tim Burton draagt zijn nieuwe serie op aan het jongste lid van de Addams Family.

Samenvatting: Als student op de eigenaardige Nevermore Academy, probeert Wednesday Addams zich aan te passen aan de andere studenten. Dat terwijl ze een reeks moorden onderzoekt die de stad terroriseren…

/

The Swimmers – film – 23 november

Het ware verhaal van twee Syrische vluchtelingenzussen die Olympische kampioenen werden.

Samenvatting: Van het puin van de oorlog in Syrië naar de Olympische Spelen van Rio in 2016, beginnen twee jonge zussen als vluchtelingen aan een lange reis. Daar zetten ze zowel hun hart als hun vaardigheden als zwemkampioenen op heldhaftige wijze in.

Lees ook: Speciale vrouwen, speciale koffie: dit zijn de dames achter jouw kopje

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bingewatchen, Netflix.