Zo creëer je de allermooiste kapsels van influencer Annabel Pesant
© Marie Claire x Dyson

Zo creëer je de allermooiste kapsels van influencer Annabel Pesant

Leestijd: 3 min

Geef een glamoureuze upgrade aan een gezellig thuisdiner met een stunning outfit én een schitterend kapsel!

Dyson ontwikkelde twee baanbrekende haartools waarmee je je lokken kan drogen en stylen zonder dat er gloeiend hete stijltangen of haardrogers aan te pas komen. Zo blijft je haar optimaal beschermd tegen agressieve hitte. De Dyson Airwrap multi-styler gebruikt het wetenschappelijke Coanda-principe om verschillende haarstijlen te creëren met enkel lucht in combinatie met warmte. Het resultaat is een stijlvolle look met een glanzende finish. Volumineuze krullen, natuurlijke waves of een gladgeföhnd kapsel – bij jezelf, gewoon bij jou thuis.

De Dyson Supersonic haardroger maakt dan weer gebruik van een snelle maar gecontroleerde luchtstroom. Deze revolutionaire föhn meet bovendien de luchttemperatuur meer dan 40 keer per seconde om de temperatuur te regelen, in tegenstelling tot veel andere traditionele haardrogers. Zo voorkom je dat je haar wordt beschadigd en bescherm je ook de glans van je haar.

Influencer Annabel Pesant is al jarenlang fan en ze verklapt ons hoe ze snel en gemakkelijk de mooiste kapsels creëert met deze onmisbare haartools.

Stijlvolle blow out

Met de Dyson Supersonic haardroger creëer je moeiteloos zelf een salonwaardige brushing, ongeacht je haartype of lengte.

 1. Begin met vers gewassen, handdoekdroog haar. Kam het met een brede kam en breng je favoriete stylingproducten aan.
 2. Neem je Dyson Supersonic haardroger zonder opzetstuk en zet hem op een hoge snelheid en temperatuurinstelling. Droog het haar tot het ongeveer 80% droog is.
 3. Borstel het haar met een platte borstel om eventuele klitten te verwijderen.
 4. Verdeel je haar in secties. Zet het Smoothing Nozzle-opzetstuk op de Supersonic haardroger en verlaag de warmtestand.
 5. Til het haar op met een platte of ronde borstel, weg van het hoofd, en houd het haar omhoog totdat het drooggeblazen is. Zo creëer je meer volume.
 6. Droog vervolgens de middelste lengtes en de punten.
 7. Zodra het haar droog is, plaats je het ronde volumiserende borstelopzetstuk op de Dyson Airwrap-multistyler en draai je de uiteinden van het haar errond om een zachte vorm te creëren die het gezicht omkadert.
 8. Maak de look af met een cold shot en het Gentle Air-opzetstuk voor een luchtige finish.
 9. Breng je favoriete haarlak om het haar te fixeren.

Glamoureuze waves

De Dyson Airwrap multi-styler helpt je om je haar in een handomdraai te transformeren tot een sexy en glamoureuze look.

 1. Start met vers gewassen, handdoekdroog haar dat gekamd is.
 2. Gebruik een volumespray aan de haarwortels en verdeel het haar in secties.
 3. Neem de Dyson Airwrap multi-styler en het ronde volumiserende borstelopzetstuk en begin een haarsectie onderaan te stylen.
 4. Voor extra volume lift je elke sectie bij de wortel op terwijl je het haar droogt. Zorg ervoor dat de sectie volledig droog is voor je naar de volgende haarlok gaat.
 5. Om de haarpunten te stylen, plaats je het borstelopzetstuk bovenop het haar en draai je de tool in je hand
 6. Eenmaal een haarlok droog is, rol je ze op en zet je ze vast met een clip. Herhaal dit met elke haarlok en laat ze vijf minuten afkoelen voor je de clips verwijdert.
 7. Borstel het haar voorzichtig door met een platte borstel met korte haren en maak een zijscheiding in het haar.
 8. Werk af met een stylingproduct om het kapsel te fixeren.

On trend seventies krullen

De Dyson Airwrap multi-styler geeft je haar een volumineuze look met zachte, natuurlijk vallende krullen.

 1. Breng na het wassen een haarmousse aan met medium hold.
 2. Neem de Dyson Airwrap multi-styler en verwijder het grootste deel van het haarvocht met het Pre-styling föhn-opzetstuk tot het haar handdoekdroog is. Verdeel het haar in secties.
 3. Bevestig het 20 of 30 mm krulopzetstuk op de Airwrap multi-styler. De pijlen moeten weg van het gezicht wijzen. Zet de tool op maximum hitte en snelheid.
 4. Plaats het krulopzetstuk onderaan een haarlok en laat het haar zich eromheen draaien. Hou 30 seconden stil of totdat het haar volledig droog is. Vervolgens fixeer je de lok door 5 tot 10 seconden de cold shot-functie te activeren.
 5. Alle krullen moeten weg van het gezicht draaien. Daarvoor wissel je van krulopzetstuk wanneer je de andere kant van je hoofd stylet.
 6. Zodra alle lokken gekruld zijn, laat je je hoofd ondersteboven hangen en schud je de krullen los, terwijl je je vingers voorzichtig door het haar laat glijden.
 7. Fixeer het kapsel met haarlak.

Verkrijgbaar op Dyson.be

Dyson geeft een nieuwe look aan de stylingproducten voor tijdens feestdagen. Een limited edition koperkleur cadeauset ter ere van de koperen technologie in de Dyson Airwrap-styler en Dyson Supersonic haardroger, en is nu verkrijgbaar als een exclusieve cadeauset op www.dyson.be

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Dyson.
Dyson.be

Lees ook: 

Rolex, Cartier, Omega… Welke horloges behouden hun waarde?

5 tips van experts om je huid in topconditie te houden tijdens de winter

7 wetenschappelijk bewezen manieren om je mentale gezondheid op peil te houden

Commercieel team De artikels van >

Tags: Beauty, Dyson, Haar.