Zien: de eerste beelden van Figlia Mia, de nieuwste film van Laura Bispuri
© Pers

Zien: de eerste beelden van Figlia Mia, de nieuwste film van Laura Bispuri

Leestijd: 1 min

Drie jaar na haar succesvolle debuutfilm lanceert de Italiaanse regisseuse Laura Bispuri haar nieuwste film Figlia Mia. Het Italiaanse drama gaat over een jong meisje dat verscheurd wordt door de keuze tussen twee moeders. Bekijk hier alvast de trailer!

Op 15 augustus kan je gaan kijken naar Figlia Mia (Italiaans voor ‘mijn dochter’). De verlegen Vittoria ontdekt dat haar lieve moeder Tina niet haar biologische moeder is. Dat is het lokale feestbeest Angelica. Wanneer Angelica aan Tina de toestemming vraagt om haar dochter te ontmoeten, stemt Tina hiermee in. Ze weet immers dat Angelica wegens financiële problemen snel moet verhuizen. Het duo spendeert echter steeds meer tijd samen. Figlia Mia toont twee imperfecte moeders die strijden voor de liefde van hun dochter. En een dochter die worstelt met opgroeien.

Nadat de Italiaanse regisseuse, Laura Bispuri, afstudeerde aan de Universiteit van Rome, maakte ze enkele succesvolle kortfilms. In 2015 regisseerde ze haar eerste langspeelfilm, Vergine giuratadie meteen in de prijzen viel. Figlia Mia is haar tweede langspeelfilm, en die ziet er alvast veelbelovend uit.

Haal snel het augustus nummer van Marie Claire in huis om het interview met de getalenteerde Laura Bispuri te lezen!

Bekijk hier de trailer van Figlia Mia:

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Figlia Mia, Laura Bispuri.