Woman to watch: Marianne Priem
© Líkami

Woman to watch: Marianne Priem

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Met onze rubriek Woman to Watch zetten we regelmatig een vrouw in de kijker. Het zijn vrouwen die in hun vrije tijd of op hun werk andere vrouwen inspireren, stimuleren én motiveren. Deze keer is het de beurt aan Marianne Priem.

/
  • 48 jaar
  • Haar studies: Marianne studeerde voor voedings- en dieetdeskundige. Gezonde en natuurlijke producten zijn een rode draad doorheen aan studies en carrière. Samen met haar echtgenoot, een bio-ingenieur, hebben zij een wetenschappelijke achtergrond die van essentieel belang is binnen hun carrière vandaag.
  • Haar carrière: In 2017 richtte Marianne het skincaremerk Líkami op samen met haar man Lieven. Na jaren ervaring binnen de retail, zagen zij de opkomst van de bewustere klant. Vanuit frustratie naar aanbod ontstond Líkami. Volgens het koppel was er nog geen Belgisch, natuurlijk en unisex huidverzorgingsmerk met een minimalistische aanpak dat ook nog mooi oogt in de badkamer.
  • Haar sterkte: Voor Marianne is eenvoud en helderheid essentieel binnen skincare. Samen met haar man blijft ze ijveren naar Europese productie van het label en een zo kort mogelijke keten die belangrijk is voor de versheid van de ingrediënten, maar ook voor de ecologische voetafdruk.
  • Haar motto:Keep it simple”, Marianne gaat verder: “Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Met de weinige producten die we met Líkami aanbieden, proberen we de lijn wel steeds te personaliseren en toegankelijk te maken voor iedereen.”

Lees ook: Zijn jij en je geliefde een muzikale match?

/

Why a powerwoman?

Samen met haar man zet Marianne Priem alles op alles om Líkami als meer dan enkel een beautylabel op de wereld te zetten. Ze streeft naar een duurzame levensstijl voor iedereen. Met de skincare producten geeft Marianne een ware betekenis aan waar eenvoud voor staat: pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde. Maar Marianne dacht ook aan wat het oog graag ziet: de eenvoudige, natuurlijke producten van Líkami worden met respect verpakt in 100% recycleerbare, biofotonische violetglazen flessen en potten. Geen van de Líkami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA.

Stille Bliksem

Stille Bliksem

De website van dit Belgische skincarelabel kan je hier bezoeken.

Lees ook: Pelagia Kolotouros wordt creatief directeur van Lacoste

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Marianne Priem, Natuurlijke skincare, Woman to watch.