Wij spraken met dj Peggy Gou, de nieuwe ambassadeur van Maybelline
© Pers

Wij spraken met dj Peggy Gou, de nieuwe ambassadeur van Maybelline

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Peggy Gou, een gevestigd icoon in de elektronische muziekscene, is onlangs benoemd tot de nieuwe wereldwijde ambassadeur voor Maybelline New York. We kregen de kans om de wereldberoemde dj enkele vragen te stellen.

/

Peggy Gou heeft zich door de jaren heen een vaste plaats verworven als icoon binnen de elektronische muziekscene. Maybelline New York, een toonaangevende naam in de cosmetica-industrie, kondigde onlangs aan dat de wereldberoemde dj en mode-icoon Gou hun nieuwe wereldwijde ambassadeur wordt. We stelden haar enkele vragen.

Wat maakt je het meest enthousiast over de samenwerking met Maybelline en wat is je vroegste herinnering aan het merk?

“Ik kijk uit naar de samenwerking met Maybelline vanwege hun sterke waarden zoals individualiteit en creativiteit, waar ik me sterk mee verbonden voel. Mijn vroegste herinnering aan Maybelline gaat terug naar mijn studententijd in Londen, waar ik specifiek herinner dat ik Maybelline Expert Wear Bronzer kocht in een winkel in Croydon.”

Voor de wereld ben jij de personificatie van cool. Maar wat betekent cool voor jou?

“Cool zijn betekent voor mij authentiek zijn, trouw blijven aan mezelf en geloven in mijn eigen kracht. Laat anderen je niet ontmoedigen of je vertellen dat je je doelen en dromen niet kunt bereiken.”

Hoe resoneren de waarden van Maybelline met jou? 

“Hun waarden zoals hard werken, genieten van het leven en streven naar verandering, zijn principes waar ik zelf ook naar leef. Mijn drukke agenda als dj biedt me voortdurend nieuwe uitdagingen, en ik probeer altijd het beste te maken van mijn tijd, of het nu gaat om quality time doorbrengen met familie en vrienden of het nastreven van een gezonde levensstijl.”

Hoe is je relatie met zelfvertrouwen geëvolueerd?

“Zelfvertrouwen is zeker iets wat we voortdurend ontwikkelen, zowel in ons persoonlijke leven als professioneel. Als artiest voel ik nog altijd zenuwen bij het introduceren van nieuw werk en vóór elk optreden. Jezelf accepteren is cruciaal voor het opbouwen van zelfvertrouwen. Eenmaal je dat onder de knie hebt, voel je je onverslaanbaar.”

Hoe raak je geïnspireerd en blijf je gemotiveerd om te creëren en grenzen te verleggen?

“Inspiratie is overal te vinden als je goed kijkt. Als Koreaanse artiest haal ik veel inspiratie uit Korea zelf. Het is de plek waar ik heenga om op te laden en vaak ook waar ik nieuwe concepten en ideeën ontwikkel.”

Hoe beïnvloedt je werk je visie op schoonheid en zelfexpressie?

“Om mijn gevoelens te uiten, experimenteer ik graag met verschillende stijlen, zowel uitbundig als ingetogen. Door veel te reizen moet ik extra zorg besteden aan mijn huid, dus ik volg een speciale schoonheidsroutine tijdens tournees!”

Lees ook: Peggy Gou is het nieuwe gezicht van Maybelline

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Maybelline, Peggy Gou.