Peggy Gou is het nieuwe gezicht van Maybelline
© Maybelline New York

Peggy Gou is het nieuwe gezicht van Maybelline

Leestijd: 1 min

Maybelline New York introduceert niemand minder dan de Zuid-Koreaanse dj en producer Peggy Gou als hun nieuwe ambassadrice.

De konigin van de electro vervoegt Gigi Hadid als wereldwijd gezicht van het make-upmerk. “Maybelline is altijd een merk geweest dat individualiteit en creativiteit viert, waarden die diep in mij resoneren”, zegt Gou over de samenwerking. Naast een flinke dosis muzikaal talent beschikt Gou over een onfeilbare smaak wanneer het op mode en make-up. Het stijlicoon houdt er een edgy stijl op na en staat bekend om haar signature winged eyeliner make-uplook.

peggy-gou-maybelline

2024 is het jaar van Peggy Gou

Eerder vertelde ze Marie Claire België dat ze zelf opkijkt naar de legendarische DJ Harvey en de artieste Grace Jones. “Voor mij is een stijlicoon niet per se iemand die zich op een bepaalde manier kleedt. Mensen die een weg vinden om dit op hun eigen manier uit te drukken en trouw blijven aan zichzelf, zijn inspirerend voor mij.”

Gou zit niet stil en beleeft misschien wel haar drukste jaar van haar carrière. Zo maakte ze een verschijning op het filmfestival van Cannes, poseerde ze met F1)coureurs in Monaco en bracht ze zonet haar debuutalbum ‘I Hear You‘ uit. Een ding is zeker: 2024 is het jaar van Peggy Gou.

Lees het volledige interview hier.

Lisa Aelvoet De artikels van >

Koestert een gezonde obsessie voor de TikTok-video's van Nara Smith, verse bloemen en Belgische chocolade. Parijs is haar tweede thuis en alles Frans - van mode tot wijn - laat haar hart sneller slaan. Op zaterdagochtend vind je haar in een veel te lange rij bij de laatste nieuwe bakker, snakkend naar een kop koffie. Als ze niet lijkt te luisteren, plant ze waarschijnlijk in haar hoofd alweer haar volgende reis – want het Belgische weer is nu eenmaal altijd een goed excuus om te vertrekken.

Tags: Ambassadrice, Beauty, Make-up, Maybelline.