Weekendtip: vier het vijfjarig bestaan van Wifty in Café Storm
© Café Storm

Weekendtip: vier het vijfjarig bestaan van Wifty in Café Storm

Leestijd: 1 min

In april 2013 zag het onafhankelijk 50+ magazine Wifty voor het eerst het levenslicht. De twee ambitieuze vrouwen achter het project doen er ook alles aan om te bewijzen dat alle Wifties (women over fifty) nog heel wat rock-n-roll in zich hebben. Ondertussen blaast Wifty vijf kaarsjes uit en dat wordt gevierd met een spetterend feest.

Het bruisende duo Hélène Van Herck en Ann Lemmens begon in 2013 met het onafhankelijke magazine Wifty. De twee vrouwen hebben beiden bakken media-ervaring en wilden het foutieve beeld rond 50+ vrouwen aanpakken. In hun magazine laten ze geen enkel taboe ongemoeid en dat allemaal met een flinke dosis humor en ondeugendheid.

Midlife KICK

Net voor de zomer bracht het duo ook hun eerste boek uit: Midlife KICK, de kracht van het nieuwe ouder worden. Met het boek willen ze bewijzen dat iedereen over de vijftig nog genoeg levenslust geeft om de wereld op haar grondvesten te doen daveren. Ze willen komaf maken met de midlifecrisis en bewust kiezen voor de kick. In het boek lees je alles van het breindieet, schandalig genieten, s.e.x, friends with benefits tot vagina-(re)animatie. Aangevuld met bijdrages van experts en prachtige foto’s is dit boek een echte aanrader voor elke vrouw.

Wifty bestaat ondertussen vijf jaar en dat mag gevierd worden. Hélène en Ann hebben in het verleden al vaker bewijzen dat wifties geen grijze muizen zijn met evenementen zoals Wifty Party, menopauze feestjes en de AbFab Nights. Hun vijfde verjaardag vieren ze met Wifty Party nr. 10 – Disco Deluxe in het gezellige Café Storm het Antwerpse MAS. Verwacht je aan een ongelooflijke ambiance en heel veel flashbacks op de dansvloer!

Wifty party nr. 10- Disco Deluxe vindt plaats om vrijdag 5 oktober in Café Storm in het Antwerpse MAS. Tickets, 12 euro via de website.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: 50 plus, Vrouwen over vijftig, Wifty, Wifty party.