WECANDANCE viert 5de editie met feestelijk thema
© WCD17

WECANDANCE viert 5de editie met feestelijk thema

Leestijd: 1 min

Het muziekfestival WECANDANCE is deze zomer al aan zijn 5de editie toe en dat wordt uiteraard gevierd in stijl. Elk jaar staat het festival helemaal in teken van een origineel thema en speciaal voor de verjaardagseditie werd er gekozen voor het feestelijke thema Desert Dreams. Vijf Belgische ontwerpers lieten zich hierdoor inspireren en creëerden elk een sweater voor de capsulecollectie.

WECANDANCE, het elektronische muziekfestival dat plaatsvindt in Zeebrugge, staat al vijf jaar minstens even bekend om zijn goede beats als om zijn fashion scene. De uiteenlopende thema’s dagen immers elk jaar fashion-minded people uit om vindingrijk te zijn met hun festivaloutfit.

En terecht, want net als Tomorrowland zet ook WECANDANCE de puntjes op de i als het op de omkadering van de podia aankomt. Op 12 en 13 augustus wordt het strand van Zeebrugge helemaal omgetoverd tot een scène uit Duizend-en-één-nacht – denk: tapijten, lampionnen, kaarsen en kussens. Omdat je nooit te vroeg je outfit kan samenstellen, zijn wij alvast het web aan het afstruinen naar kleurrijke kaftans, sluiers, Marokkaanse slippers en statement juwelen.

Naar goede gewoonte lanceert WECANDANCE ook dit jaar een capsulecollectie met stukken in de stijl van het thema. Belgische ontwerpers Diederik Serlet, Lisbeth Antoine, Stig De Block & Elisa Mol en César Casier lieten hun creativiteit de vrije loop en creëerden elk een sweater. Daarnaast vulden KIM\OJO, Magali Pinchasi, LÉO BY LÉO en Mats Rombaut de collectie aan met limited edition items.

Kom alvast in de stemming met de prachtige campagnebeelden van de WECANDANCE Desert Dreams collectie hieronder. Verder wensen we je veel plezier met het samenstellen van je outfit. C U there!

We Can Dance muziekfestival zeebrugge

WCD17 Diederik Serlet

We Can Dance muziekfestival zeebrugge

WCD17 César Casier

We Can Dance muziekfestival zeebrugge

WCD17 KIMOJO

We Can Dance muziekfestival zeebrugge

WCD17 Magali Pinchasi

We Can Dance muziekfestival zeebrugge

WCD17 Lisbeth Antoine

We Can Dance muziekfestival zeebrugge

WCD17

Meer info en verkooppunten via www.wecandance.be.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Desert dreams, Festival, Mode, Muziek, Strand, We Can Dance, Zeebrugge.