Wat zijn de mooiste kapsels voor op een festival deze zomer?
©

Wat zijn de mooiste kapsels voor op een festival deze zomer?

Leestijd: 3 min

Festivals draaien om zo veel meer dan enkel maar de muzikale vibes en de aangename zomersfeer: het is ook de plek bij uitstek om jezelf te zijn en je eigen stijl uit te drukken.

Heel wat festivalgangers hebben een look en kapsel waar je instant vrolijk van wordt. Vaak spot je er veel kleuren en merk je dat de persoon heel veel creativiteit in zijn of haar coupe heeft gestoken. Lokken met bohemienachtige, verleidelijke golven, glitterende en fleurige accessoires… De mogelijkheden zijn eindeloos. We tonen je de laatste trends om te shinen op de festivalweide.

Vier festivalkapsels om zelf te stylen

1. Wavy lokken

Voor het beste resultaat kies je voor een stylingijzer met grote platen zodat je de nonchalante ‘ik kom net van het strand’-look kunt nabootsen. Neem een lok naast je gezicht en bind in kleine stukjes kleurrijke elastiekjes vast. Neem daarna een sectie vast en trek er zachtjes aan om de stukjes haar meer volume te geven.

De must-have om je leven gemakkelijker te maken: De 9000 Draadloze Waver. Dit apparaat kan in no time een hoge temperatuur behalen én behouden om snel de look van je dromen te creëren. Je kan de styler zonder draad tot wel veertig minuten gebruiken. Stijlvol en snel verschijnen op de weide zonder al te veel moeite, jij kan het!

2. De halfhoge golvende paardenstaart

Neem twee lokken aan elke kant van je gezicht en houd ze weg van de rest. Bind je andere haren vast in een halfhoge paardenstaart met een mooie elastiek of speld. Daarna kan je golfjes maken in de voorste lokken en in je paardenstaart. Beweeg met een losse pols met je stylingtool van voren naar achteren over je lok terwijl je naar beneden glijdt over je haren.

De must-have om je leven gemakkelijker te maken: De Super Styler. Dankzij de revolutionaire Micro Heating Matrix™ technologie zorgt de styler voor ultieme gladheid, zelfs op de laagste temperatuur (er zijn vijf temperatuurstanden beschikbaar).

 

3. Fijne en fleurige lokken

Bind je haren in een paardenstaart of dotje. Maak twee fijne lokken los aan weerskanten van je gezicht. Zet deze lokken op hun beurt weer vast achteraan je hoofd en kies voor een opvallend accessoire zoals een elastiek met grote bloem of een speld met opvallende bloemenpatronen.

De must-have om je leven gemakkelijker te maken: De Wave Secret Air. Een innovatieve styler die in enkele minuten tijd prachtige golven maakt. Je plaatst simpelweg een haarlok in het apparaat, het ijzer blaast automatisch lucht en draait je lok haar rond in de cilinder. Daarna zal de tool je haar zachtjes afkoelen om ervoor te zorgen dat de krul zo lang mogelijk blijft zitten.

4. Een glitterende coupe

Laat iedereen verliefd worden op je kapsel dankzij deze makkelijke look. Föhn je haren om zo veel mogelijk glans te creëren. Ga dan met een tweede opzetstuk aan de slag om golven en volume toe te voegen aan je kapsel. Werk af door willekeurig glitterende haartinsels in je haar vast te klippen.

De must-have om je leven gemakkelijker te maken: BaByliss hydro-fusion 4-in-1 föhnborstel. Deze föhnborstel maakt binnenkort gegarandeerd deel uit van je dagelijkse routine. Het apparaat met maar liefst vier verschillende opzetstukken zorgt ervoor dat je verschillende coupes zelf kan realiseren zonder in de kappersstoel te hoeven plaatsnemen. In onze tutorial heeft ons model natuurlijk golvend haar, maar ook dames met steil haar kunnen dankzij de ovale borstel voor de 4-in-1 föhnborstel gemakkelijk hetzelfde resultaat bereiken. De Advanced Plasma™ technologie (waarbij positieve en negatieve ionen gecombineerd worden) helpt de haarschubben sneller sluiten, de natuurlijke vochtbalans behouden en gaat pluis en statische lokken tegen.

WEDSTRIJD – WAAG JE KANS

Zin om twee toegangstickets te winnen voor WECANDANCE, één van de bekendste Belgische zomerfestivals, dat plaatsvindt op het strand van Zeebrugge op 5 augustus? Waag je kans door mee te doen aan onze exclusieve wedstrijd en kom langs op onze BaByliss-stand waar je één van de kapsels kan uittesten!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met BaByliss.

babyliss.com

LEES OOK:

Sani Resort: het enige Griekse hotel dat er deze zomer toe doet
5 tips om de zomer in huis te halen
Gestreepte hemden zijn ideaal voor deze tussenin-temperaturen

Commercieel team De artikels van >