Cultmerk The Ordinary is nu ook verkrijgbaar bij Ici Paris XL
© Pers

Cultmerk The Ordinary is nu ook verkrijgbaar bij Ici Paris XL

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Het Canadese beautymerk The Ordinary is vanaf 10/05 te koop bij Ici Paris XL. Wij zochten uit wat het label zo succesvol maakt.

/

Naast de haaroliën is er sinds kort ook het Hair Care Natural Moisturizing Factors + HA haarserum, de Behentrimonium Chloride 2% Conditioner en de 4% Sulphate Cleanser for Body and Hair. Door de enorme populariteit is het moeilijk te geloven dat The Ordinary pas zes jaar geleden lanceerde in Toronto. Sindsdien heeft het merk de beautyindustrie snel getransformeerd. De producten zijn goedkoop, maar het beste van al is dat ze werken.

Het succesrecept van The Ordinary

Door huidverzorgingsformules op basis van één specifiek ingrediënt aan te bieden, kunnen consumenten een effectieve skincareroutine op maat samenstellen voor nog geen € 20. De eenvoud van de ingrediënten in combinatie met de minimalistische verpakkingen, zorgen er voor dat de prijzen van de producten betaalbaar zijn.

In 2016 lanceerde Deciem, ook gekend als The Abnormal Beauty Company, The Ordinary. Naast The Ordinary bezit het bedrijf ook skincare merken zoals NIOD en Hylamide. “Klinische producten met integriteit”, zo identificeert The Ordinary zich. Daarvoor werd het bedrijf ook al meerdere keren erkend: het won onder andere de Grazia Beauty Award voor Breakthrough Brand, de Tatler Beauty Award, de Sunday Times Style Beauty Award en de Glamour Beauty Power List. Ook op sociale media groeide de populariteit door de jaren heen en worden de producten nog steeds door verschillende beautygoeroe’s aanbevolen. Op dit moment zijn de producten van The Ordinary in België beschikbaar bij The Cosmeticary of bij & Other Stories of online.

daily set the ordinary

Shop it

The Daily Set van The Ordinary, € 18.

The Ordinary heeft voor elk probleem en elke nood een aanbod aan diverse producten. Ook Marie Claire’s beautyeditor Kim De Craene is fan: “Je kan testen en experimenteren welke producten best bij jouw huid/huidproblemen passen zonder dat je een fortuin moet uitgeven. Ze tonen aan dat beauty heel innovatief én tegelijk ook democratisch kan zijn.”

De producten van The Ordinary kunnen binnen de kortste tijd een echt verschil maken. Denk hierbij aan retinoïden, vitamine C oplossingen, antioxidanten, diverse AHA’s en 100% natuurlijke oliën.

Bestsellers:
Retinol 0,5% in Squalane, werkt op anti-aging. Shop it.
Hyaluronic Acid 2% + B5, voor extra hydratatie. Shop it
Niacinamide 10% + Zinc 1%, werkt op de vermindering van onzuiverheden van de huid. Shop it

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Haar, The Ordinary.