Valentijn: romantische cadeaus voor hem
© Shutterstock

Valentijn: romantische cadeaus voor hem

Leestijd: 1 min

Valentijnsdag staat weer voor de deur en je wil je liefste verrassen met een origineel en met veel liefde uitgekozen cadeau. Maar waar begin je dat perfecte cadeau te zoeken? Wij maakten een selectie van enkele romantische cadeau's om je een stap in de goede richting te helpen. 

Manchetknopen van The Cocoonalist

Manchetknopen The Cocoonalist

The Cocoonalist

Prachtige manchetknopen in koper en grijs-blauwe marmer voor de echte gentleman. € 65 bij The Cocoonalist.

/

Een gepersonaliseerde fles van Make your own spirit

Make your own spirit

Make your own spirit

Verras je lief met een gepersonaliseerde fles van zijn favoriete sterke drank. Je hebt keuze tussen gin, wodka, rum en vermouth, je kiest de kleur en vorm van de fles en je ontwerpt het etiket volledig zelf. Van een origineel cadeau gesproken! Vanaf 25,95 via Make your own spirit.

/

Een weekendtas van O My Bag

O My Bag

O My Bag

Een leren weekendtas voor dat romantische weekendje weg dat jullie gepland hebben. ‘Otis Weekender’ tas, € 389 bij O My Bag.

/

Een hoodie van Wood Wood

Wood Wood

Zalando

Een grappige hoodie voor die gezellige avondjes samen op de bank met een kom popcorn en een romantisch film. Hoodie van Wood Wood, € 139,95 via Zalando.

/

Een Escape Hunt gift box

Escape Hunt

Escape Hunt

Houdt jouw lief van wat spanning en avontuur? Dan zal je hem met deze cadeaubox ongetwijfeld een groot plezier doen. In een team van twee tot vijf personen heb je 60 minuten de tijd om het mysterie te ontrafelen. € 99 bij Escape Hunt in Brussel.

/

Chocolade van Galler

Galler

Met chocolade doe je nooit verkeerd. En al zeker niet als ze in een mooie verpakking zit. Vanaf € 8,50, verkrijgbaar in alle Galler boutiques vanaf 2 februari.

/

Romantisch diner in La villa in the sky

Villa in the sky

Villa in the sky

Een diner met een adembenemend uitzicht over Brussel. Romantiek verzekerd! Menu “In the sky” vanaf € 195 in La villa in the sky, Louizalaan 480, 1050 Brussel.

/

Gelaatsverzorgingkit van Baxter of California

Luxury for men

Luxury for men

Omdat je geliefde ook graag verzorgd voor de dag komt, een gelaatsverzorgingkit van Baxter of California met een gezichtsscrub, een hydraterende gezichtscrème en een gezichtsreiniger. € 59 bij Luxury for men.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Cadeau, Escape Hunt, Galler, Inspiratie, La villa in the sky, Luxury for men, Make your own spirit, O My Bag, Romantiek, The Cocoonalist, Valentijn, Valentijnsdag, Wood Wood, Zalando.