Vaarwel overtollig haar, welkom Lazeo!
© Lazeo

Vaarwel overtollig haar, welkom Lazeo!

Leestijd: 2 min

Heb je genoeg van het gedoe met was, een scheermes of ontharingscrème? Wil je af van de ellende van ingroeiende haartjes? Goed nieuws: Lazeo, de specialist in ontharing met laser, heeft onlangs drie centra in België geopend.

Nog nooit van Lazeo gehoord? Deze Franse leider op het gebied van esthetische geneeskunde en laserontharing heeft al meer dan 60 centra in Frankrijk, maar is tot ons grote genoegen nu ook in België aangeland. Eind 2021 zijn er twee centra geopend in Brussel en Antwerpen en sinds kort is er een kleintje bijgekomen in Ukkel. Geen enkel excuus dus om niet af te rekenen met overtollig haar.

Wat is Lazeo?

Lazeo is een keten van vermaarde instituten die behandelingen van hoogstaande kwaliteit geven om ouderdomsverschijnselen te bestrijden, af te vallen of onvolmaaktheden op een natuurlijke, veilige manier te corrigeren, met concreet resultaat. En zonder dat er wordt overgegaan tot ingrijpende operaties. Niet mis dus.

De instituten bieden de laatste vernieuwende behandelingen, zoals injecties met hyaluronzuur, peelings, hydrafacials, coolsculpting, haartransplantatie of Botox-injecties. En dan is er natuurlijk de beroemde laserontharing die heeft bijgedragen tot de uitstekende reputatie van het merk. Een gespecialiseerd team werkt er met spitstechnologie en tarieven die aangepast zijn aan elk budget, voor mannen en vrouwen en alle huidskleuren en te behandelen zones (lichaam of gezicht).

lazeo

Lazeo

Definitieve ontharing met laser, hoe werkt dat?

Laserontharing werkt geleidelijk naar een definitieve ontharing toe van om het even welke zone van het lichaam of het gezicht. Het principe is redelijk eenvoudig: het apparaat zendt een violette laserstraal uit die de huid ongeveer vijf milliseconde raakt. Het licht concentreert zich op de melanine in de haar en verwarmt die tot een zo hoge temperatuur dat de haar afsterft.

Maar opgepast: hoe donkerder en dikker de haar is en hoe lichter de huid, hoe beter het resultaat. De ontharing werkt dus minder goed als je heel lichtblond haar hebt. Na vijf tot tien behandelingen, afhankelijk van de zones en de aard van de haren, is de ontharing definitief. Daarna is het aan te raden om een keer per jaar voor een of twee onderhoudsbehandelingen te komen.

Doet het pijn?

De laserstralen doen nauwelijks pijn, want de apparaten zijn voorzien van een systeem dat de huid afkoelt. Je voelt kleine prikjes die makkelijk te verdragen zijn. Voor een lichtere huid gebruikt Lazeo de Alexandrite-laser, een van de meest bekende ter wereld. Voor een sterk gepigmenteerde huid (mat en zwart) wordt de Nd Yag-laser gebruikt. Die is minder intens zodat er een onderscheid gemaakt kan worden tussen de melanine in de haar en in de huid. Maar alle huidtypes kunnen dus behandeld worden bij Lazeo.

Centra in België

De ruime, moderne Lazeo centra in België bieden een maximum aan comfort en een persoonlijke benadering die onmiddellijk vertrouwen inboezemt. Het uiterst zorgzame team ontvangt je wanneer het je maar past voor een eerste consult, de eerste stap om je haarprobleem bij de wortel aan te pakken.

  • Lazeo Brussel : Oude Graanmarktstraat 33, 1000 Brussel
  • Ukkel : Xavier de Buestraat 13, 1180 Ukkel
  • Antwerpen : Frankrijklei 26, 2000 Antwerpen

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Lazeo.
www.lazeo.com

Lees ook :
Dit zijn de nageltrends voor 2022
Hotspot: het Coco Hotel in Kopenhagen
Geniet van een R.E.M.-geïnspireerde cocktail bij Bar Electrolite

Commercieel team De artikels van >