Unboxing My Little Box
©

Unboxing My Little Box

Door Charlotte Van Beirendonck
Leestijd: 1 min

Je opent je ogen, gaat even over je planning van de dag en net als je je quasi uit pure ontmoediging nog even wil omdraaien, besef je welke dag het is vandaag. POSTDAG! De dag waarop je vol ongeduld door het raam tuurt in de hoop dat er spoedig een DHL-busje of BPost-fiets voor je deur stopt, waarop je de postbode haast wil omhelzen omdat die je maandelijkse box vol lekkere goodies aflevert. Als jij net zoals ons een abonnement hebt op een surprisedoos, gaande van Birch- tot Beauty Box, weet je vast wat we bedoelen… Voor alle anderen: wij testten dit jaar My little Box voor je uit en ziehier ons oordeel.

Deze schattige verrassing ademt, ook door de girly tekeningen waarmee de verpakkingen gedecoreerd zijn, een Parisienne-stijl uit die wij absoluut kunnen smaken. In de surprise-doos vind je maandelijks een selectie van beautyartikelen, een lifestyle- of mode-item en een inspirerend magazine. Dit alles telkens vormgegeven binnen een welbepaald thema gaande van Italiaanse romantiek, over vriendschap tot koude winteravonden en je ‘bed’ als ultieme place to stay in november. Wat deze dozen verder kenmerkt is de samenwerking met diverse guest designers. Zo stelden grote namen als Diane Von Furstenberg, maar ook het Franse kledingmerk Claudie Pierlot in het verleden al een eigen selectie hebbedingetjes voor je samen. Toegegeven, de inhoud van My Little Box is niet elke maand even top en het lifestyle-cadeau is soms wat overbodig, maar het design alleen al verheft de verpakkingsdoos tot ideale opberger voor in je kleerkast of thuiskantoor.

Weet je dus niet wat aan je moeder te vragen voor kerst, dan vormt My Little Box hoe dan ook een fijn geschenkje waar je een heel jaar plezier aan kan beleven.

We stellen de inhoud van de novembereditie aan je voor:

My Little Box

My Little Box

My Little Box

My Little Box bestel je via www.mylittlebox.fr.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Beauty, Cadeau, Lifestyle, Mode, My Little Box.