Liv Tyler is het nieuwe gezicht van Triumph Essence
© Getty Images

Liv Tyler is het nieuwe gezicht van Triumph Essence

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Het Duitse lingeriemerk Triumph pakt voor zijn nieuwe campagne uit met een bekend gezicht: niemand minder dan Liv Tyler (model, actrice en ja, dochter van) zal de meest luxueuze collectie van het merk vertegenwoordigen.

Elegant kant, glanzende stoffen en een hoogwaardige afwerking staan centraal in Triumph Essence, de meest luxueuze lijn van het merk. Dit seizoen staat de volledige collectie in het teken van glamour, met als thema Opulent Art Nouveau. Een stijl die de knappe Liv Tyler op het lijf geschreven is.

De campagne werd gefotografeerd door de Britse modefotograaf Rankin, die ook het brein was achter de wereldberoemde ‘echte vrouwen’-campagne van Dove. Zowel Rankin als Triumph vinden de dochter van Aerosmith zanger Steven Tyler de perfecte vrouw voor de campagne. “Ze heeft een tijdloze schoonheid en glamoureuze elegantie die perfect past bij Triumph Essence”, dixit beide.

De beelden zullen zowel in print als online te zien zijn vanaf oktober. De collectie zal vooral veel satijn, fluweel en kant bevatten. Op de website van Triumph kan je in ieder geval alvast een passessie boeken, in het kader van de find the one-campagne (met een geanimeerde Jessica Hart in de hoofdrol). De zoektocht naar de perfecte beha was nog nooit zo gemakkelijk (of zo leuk)!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Lingerie, Liv Tyler, Triumph, Triumph Essence.