Tommy Hilfiger en Lewis Hamilton komen dit najaar met nieuwe collectie
© Pers

Tommy Hilfiger en Lewis Hamilton komen dit najaar met nieuwe collectie

Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor alle modebewuste mannen: de iconische ontwerper Tommy Hilfiger en viervoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton slaan de handen in elkaar voor een unieke samenwerking. De allereerste TommyxLewis Collaboritive Collection wordt gelanceerd in het najaar van 2018. Als voorproefje onthulde het duo alvast hun logo.

Twee weken geleden werd bekendgemaakt dat Formule 1-piloot Lewis Hamilton de samenwerking aangaat met het Amerikaanse merk Tommy Hilfiger. De beroemde sportman zal samen met Mr. Tommy Hilfiger een unieke capsulecollectie creëren die vanaf het najaar beschikbaar zal zijn.

“Lewis is onverschrokken in alles wat hij doet, van racen en extreme sport tot mode”, vertelt Tommy Hilfiger. “De collectie is verfrissend, maar viert tegelijk ook het DNA van ons merk. Dat resultaat is enkel mogelijk door samen te werken met partners die onze waarden en drijfveren delen.”  Ook Lewis Hamilton voelt zich vereerd door de samenwerking. ” Mijn liefde voor mode is enorm gegroeid, waardoor ik graag een eigen collectie wou ontwerpen. Het is een droom die in vervulling gaat en ik kan niet wachten om het resultaat te delen.”

In het logo, dat onlangs werd onthuld in Shangai, herken je de iconische vlag van het Tommy Hilfiger logo. Boven de vlag zie je de initialen van Lewis Hamilton in een marineblauwe kleur, die symbool staat voor de typische kleuren van het merk. Het gebruikte lettertype is dan weer gebaseerd op de tatoeages van de Britse racer.

Ook Gigi Hadid werkt al lang samen met Tommy Hilfiger. Lees ook Preview: Tommy Hilfiger x Gigi Hadid SS17.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Lewis Hamilton, Tommy Hilfiger, TommyxLewis.