Ontdek The Ritual of Karma en win een luxe Rituals pakket
© Rituals

Ontdek The Ritual of Karma en win een luxe Rituals pakket

Leestijd: 2 min

Elke vorm van vriendelijkheid heeft een transformerende kracht, daar gelooft Rituals Cosmetics heilig in. Met de Ritual of Karma-collectie inspireert het cosmeticamerk tot meer vriendelijkheid. Voor jezelf, voor anderen en voor onze planeet. Ervaar deze good vibes dankzij de Marie Claire x Rituals-wedstrijd en maak kans op een luxe verwenpakket vol positiviteit. 

Een complimentje over een nieuwe outfit, een schouderklop na een zware opdracht, een helpende hand in moeilijke tijden… Het zijn soms kleine daden van vriendelijkheid die je dag, je week, zelfs je maand kunnen maken. Elke vorm van ‘kindness’, van welke omvang ook, heeft de kracht om van een slechte een goede dag te maken, negatief in positief te veranderen en verdriet in vreugde om te zetten. 

De kracht van positiviteit

De afgelopen maanden werd duidelijk hoe cruciaal hoop en positiviteit zijn, en heldendaden klein en groot werden belangrijker dan ooit. Nu de wolken stilaan wegtrekken, staat deze zomer volledig in het teken van vrijheid en verbondenheid. Om jou te helpen bij je dagelijkse momenten van ‘kindness’, is er The Ritual of Karma met haar zomerse producten en fijne nieuwe toevoegingen. Zoals de naam doet vermoeden, is de filosofie achter deze collectie volledig gebaseerd op het Hindoestaanse principe van karma. Dit is een eeuwenoude overtuiging waarbij je gelooft dat door bewust voor jezelf te zorgen, goed te zijn voor anderen en de wereld om je heen met vriendelijkheid tegemoet te treden, je positieve energie uitstraalt. Deze positieve energie komt in de vorm van persoonlijk geluk bij je terug.

Rituals

Rituals

The Art of Kindness

Rituals geeft zelf het goede voorbeeld en zet haar positieve boodschap ook om in de praktijk. In het kader van The Art of Kindness, steunt het cosmeticabedrijf de Tiny Miracles Foundation, een maatschappelijke stichting die gemeenschappen in India kracht geeft en ze aanmoedigt om volledig zelfvoorzienend te worden. De stichting volgt een holistische benadering om geheel zelfvoorzienende gemeenschappen tot stand te brengen door werk, gezondheidszorg en onderwijs te bieden. Dit helpt een beter leven te creëren voor toekomstige generaties. Ter ere hiervan introduceert Rituals deze zomer een bijzondere handgemaakte strandtas. Deze tie-dye strandtas is een stijlvolle, duurzame katoenen tas – met de hand gemaakt door de vrouwen van de Tiny Miracles Foundation in Mumbai. Het inkomen dat deze gemeenschappen hiermee verdienen helpt de vrouwen hun gezin te onderhouden. De tas symboliseert op die manier empowerment, zelfvertrouwen en nieuwe kansen.

Liefde voor de natuur

Ook de producten uit The Ritual of Karma zijn volledig ontwikkeld met liefde voor mens en natuur in het achterhoofd. De collectie met een zonnig parfum van witte thee en lotus bestaat uit lichaamsverzorging, zonneproducten en artikelen voor in huis. Om actief te werken aan een groenere toekomst, bevat The Ritual of Karma-Body Cream bijvoorbeeld 92% bestanddelen van natuurlijke oorsprong.  De collectie bevat bovendien navulverpakkingen voor de Hand Wash, Car Perfume, Body Cream en Fragrance Sticks. De vernieuwde zonbeschermingsproducten voldoen tot slot aan de eisen van de Hawaiian Reef Safe Sunscreen Law, een Hawaiiaanse wet die tot doel heeft het oceaanleven te beschermen. 

Rituals

Rituals

Win The Ritual of Karma-luxeset

Ken jij iemand die meer kindness verdient? Neem deel aan onze winactie en maak kans op een van de 10 luxesets van The Ritual of Karma (t.w.v. €152,30) voor jou en een vriend(in)!

Neem deel hier!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Rituals.
rituals.com

Lees ook: 

Kort, pittig kapsel voor de zomer? Dit moet je weten

7 boeken die je deze maand wil lezen

Tel jij obsessief je uren slaap? Misschien lijd je aan orthosomnia

Commercieel team De artikels van >