The Big Slide komt naar Oostende!
© Facebook The Big Slide

The Big Slide komt naar Oostende!

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Waterratten opgelet, want The Big Slide strijkt deze zomer neer in Oostende. In het weekend van 21 tot 23 juli kan je op het strand van de badstad terecht voor 150 meter lang glijplezier, goede muziek en zomerse vibes. En nu nog duimen voor tropische temperaturen.

Na Rotterdam en Antwerpen is het de beurt aan Oostende om het immens populaire evenement The Big Slide te verwelkomen. De gigantische waterglijbaan wordt gebouwd ter hoogte van het Thermae Place Hotel en biedt een bijzonder uitzicht op het strand en de Noordzee. Er komen twee glijbanen die elk 150 meter lang en acht meter hoog zijn. De ene is voor gezinnen met jonge kinderen, op de andere waterglijbaan kunnen alle snelheidsduivels zich naar hartenlust uitleven.

Naar beneden razen op je blote buik is niet toegestaan, vooral omdat het een pijnlijke ervaring zou worden. Het gebruik van een zwemband is dus verplicht. Met andere woorden: duik in je garage, zolder of tuinhuis en zorg dat je gewapend komt met je leukste zwemband, opblaasbare eenhoorn, donut of flamingo (hoe zotter, hoe liever) om je een uur lang te kunnen uitleven op de 150 meter lange glijbaan.

Blijkt je eigen luchtmatras toch lek te zijn na een jaar onder het stof te hebben gelegen? Dan kan je ter plaatse ook een zwemband huren. En als je uur glijplezier voorbij is, kan je heerlijk ontspannen met leuke dj-sets, foodstands met lekkernijen of een gezellig drankje op het (hopelijk) zonovergoten terras. Nog niet overtuigd? Bekijk dan snel de aftermovie van vorig jaar, toen The Big Slide neerstreek in Rotterdam.

The Big Slide Rotterdam 2016 from Nomad Events on Vimeo.

Meer informatie en tickets via The Big Slide. Tickets voor kinderen en groepen kosten € 7,99 en voor volwassenen  €9,99. Tijdig reserveren is de boodschap!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Evenement, Gezinsuitstap, Hotspot, Oostende, The big slide, Waterpret, Zomer.