Sunday Brush: onze nieuwe favoriete zonnebescherming in poedervorm
© ©Presse

Sunday Brush: onze nieuwe favoriete zonnebescherming in poedervorm

Leestijd: 1 min

Dermatologen zijn het er unaniem over eens: het beste anti-aging product is SPF. Enkel door je huid te beschermen tegen de zon, kan je er immers voor zorgen dat deze haar jeugdigheid behoudt. Dagelijks smeren is dus de boodschap: ook in de winter én zelfs wanneer je binnen blijft. Maakt SPF nog geen of te weinig deel uit van je beautyroutine? Dan breng je daar best zo snel mogelijk verandering in.  

 

Hoewel we allemaal de voordelen van SPF kennen, integreren we het vaak nog te weinig in onze routine. Dat zonnebescherming meestal de vorm aanneemt van een wit, plakkerig goedje helpt daar niet bij. De zonnebescherming in poedervorm van Sunday Brush vormt dan ook de ideale oplossing: het product beschermt je huid én is zo goed als onzichtbaar. 

Sunday Brush  

Onze nieuwe favoriete zonnebescherming heet ‘Sunday Brush’, heeft een SPF 50 en breng je gemakkelijk aan op je huid dankzij de handige zelfdoserende borstel. Je integreert het product daarmee naadloos in je make-up routine én kan het op elk moment van de dag heraanbrengen. Het laat immers geen witte waas achter en het plakt noch glanst. Zo kan je het zowel over als onder je make-up aanbrengen. Het handige formaat past daarbij probleemloos in je handtas zodat je touch-ups kan aanbrengen wanneer nodig en je huid steeds optimaal beschermd blijft. 

100% natuurlijk 

 Verder is de ingrediëntenlijst van Sunday Brush 100% natuurlijk en bevat deze geen chemicaliën. Het is daarmee geschikt voor alle huidtypes – ook voor de gevoelige huid. Bij wie last heeft van rosacea, couperose of pigmentvlekken biedt het zonnepoeder bovendien een dubbele werking: behalve beschermen tegen de zon werkt het ook nog eens egaliserend. Daarenboven gaat het om minerale zonnebescherming. Anders dan bij traditionele zonnecrème blijft het zonnepoeder op de huid liggen en weerkaatst het de zonnestralen.

360° bescherming 

 Tenslotte beschermt het zonnepoeder van Sunday Brush zowel tegen UVA als UVB-stralen. Op die manier behoedt het product je niet alleen voor huidverbranding maar ook voor huidveroudering  

  • UVA-golven zijn namelijk lange golven die diep in je huid dringen. Wanneer ze dat doen, kunnen ze bovendien vroegtijdige huidveroudering en zelfs huidkanker veroorzaken.  
  • De kortere UVB-golven reiken enkel tot de bovenste huidlaag. Ze kunnen verbranding van de huid veroorzaken maar ook een rol spelen bij het ontstaan van huidkanker.  

Het zonnepoeder van Sunday Brush is dus niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar beschermt je huid ook tegen de zon én helpt daarmee huidveroudering en huidkanker voorkomen. Een ding is zeker: wij nemen het vanaf nu overal mee naartoe! 

Sunday Brush SPF 50 is verkrijgbaar vanaf €49,95 op sundaybrush.com beschikbaar in 4 natuurlijke huidtinten (Light, Medium, Tan en Dark). 

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Sunday Brush.

sundaybrush.com 

Lees ook:

Jennie van Blackpink wordt ambassadrice van de ‘Chanel 22’-tas
Permanente ontharing: de expertise van Dépil Tech
Hansaplast: veel meer dan pleisters!

Commercieel team De artikels van >