Permanente ontharing: de expertise van Dépil Tech
© Unsplash

Permanente ontharing: de expertise van Dépil Tech

Leestijd: 2 min

Hoge Frequentie, Intense Pulsed Light, een smetteloze hygiëne en een gezellig en rustgevend interieur... Dépil Tech stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat de permanente-ontharingssessies optimale resultaten opleveren... Bovendien heeft de lente een verrassing voor ons in petto!

Met de Intense Pulsed Light technologie sinds 12 jaar en nu met Hoge Frequentie hebben Dépil Tech steeds meer mensen de voorbije twaalf jaar kunnen kennismaken met permanente ontharing. Ze kunnen terecht bij een netwerk van ruim honderd centra, verspreid over vier landen. Dépil Tech mag zich hiermee zonder overdrijven een referentie in de sector noemen.

In erkende centra worden veilige protocollen aangeboden, onder leiding van gekwalificeerde professionals. Dépil Tech is als marktleider gespecialiseerd in de Intense Pulsed Light-techniek (IPL). Bovendien is het houder van een in Frankrijk ontwikkelde technologie met achttien patenten. Vandaag biedt het bovendien een aanvullende technologie aan die “Hoge Frequentie” wordt genoemd.

Hoge Frequentie en Intense Pulsed Light, wat zijn de verschillen?

De Intense Pulsed Light-technologie (IPL) werkt met een lichtflits die bij contact met melanine in warmte wordt omgezet. Die warmte verspreidt zich door het haar en vernietigt de hele follikel. De techniek kan op diverse zones van het lichaam worden toegepast (oksels, benen, onderarmen, bikinilijn, kin, tepelhof, buik, rug…).  De IPL-technologie gebruikt golflengten die nauwkeurig gekalibreerd zijn zodat ze voldoende energie bevatten om de sessie veilig en doeltreffend te laten verlopen.

“Hoge Frequentie”- of elektrolyseontharing gebeurt via een uitermate nauwkeurige technologie om alle types haar – ook heel fijne en moeilijk bereikbare haartjes – definitief te verwijderen. Hiermee is het een aanvulling op de Intense Pulsed Light-technologie (IPL). Ze wordt “haartje per haartje” uitgevoerd en maakt het mogelijk om zelfs heel kleine zones te behandelen. Denk maar aan de ruimte tussen de wenkbrauwen, huid met tatoeages en zones van het gezicht.

Weet dat er, vóór de behandeling begint, al een eerste afspraak is: daarbij krijg je de nodige informatie en wordt er een haaranalyse uitgevoerd. Die afspraak is gratis.  De intake begint met een gesprek van een uur waarbij je gewoontes en verwachtingen worden besproken. Dit is erg nuttig om een optimaal resultaat te bereiken.

En de laserbehandeling?

Een IPL-sessie verloopt vijf keer sneller, is goedkoper en brengt minder grote risico’s met zich mee. Met een laser is immers slechts één afstelling mogelijk (één huidtype en één haartype).  Intense Pulsed Light daarentegen is polychromatisch. Hierdoor is de techniek geschikt voor meerdere huid- en haartypes, met meer dan veertig mogelijke afstellingen. Daarom concentreert Dépil Tech zich op de meest geavanceerde en aangewezen technologie.

Het “Lenteaanbod” van Dépil Tech: -30%* op je prijs voor een permanente ontharing

* Geldig op alle prijzen voor permanente ontharing, bij aankoop van drie zones en meer. De korting wordt berekend op de duurste zone. Aanbod geldig op de prijzen voor dames en heren, voorbehouden aan nieuwe klanten. Dit aanbod kan worden gecombineerd met de -10% sponsoring. Aanbod niet cumuleerbaar met een cadeaubon, handelaarskorting, studentenkorting of een andere aanbieding. Voor zones vanaf 440 euro. Raadpleeg de voorwaarden in de centra.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Dépil Tech.
depiltech.com

Lees ook:
Derm Light: drie verzorgingen op maat voor je huid
3 tips om je darmen gezond te houden
Een strakkere kaaklijn dankzij mewing, kan dat?

Commercieel team De artikels van >