Summerbounce: het grootste springkastelenfestival voor volwassenen
© Facebook Summerbounce

Summerbounce: het grootste springkastelenfestival voor volwassenen

Leestijd: 1 min

Er is niets mis met af en toe het innerlijke kind in jezelf los te laten. Sterker nog, even speels relaxen en al je zorgen vergeten is de ideale remedie tegen stress. Overtuigd? Ga dan op zaterdag 30 juni naar Summerbounce, het grootste springkastelenfestival in België, waar kinderen niet toegelaten zijn!

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, belooft het springkastelenfestival Summerbounce dit jaar nog spectaculairder te worden. Op zaterdag 30 juni kan je vanaf 14 uur tot middernacht terecht in het Antwerpse Nachtegalenpark voor tien uur spring- en dansplezier. Summerbounce is het grootste springkastelenfestival in België en dus de ideale plek om het kind in jezelf wakker te schudden.

Wilde kinderdromen

Summerbounce is op de eerste plaats nog steeds een muziekfestival. Je kan er de hele dag lang springen en dansen op de muziek van artiesten zoals dj F.R.A.N.K, Dimitri Wouters, Sara Gold en Partyshakerz. Op de beats van de muziek kan je je wildste kinderdromen vervullen. In het park vind je namelijk belachelijk veel kleurrijke springkastelen, maar ook ballenbaden, een hindernissenparcours en bumper balls. Het hoogtepunt voor velen wordt zonder twijfel het springkussen met een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter!

Tijdens het festival wordt er uiteraard ook gedacht aan hapjes en drankjes. Je kan er genieten van heerlijk eten bij een van de vele foodtrucks en er zijn verschillende cocktailbars voorzien. Er is zelfs een heuse ginbar! Na het springen kan je heerlijk uitblazen met een cocktail in de hand in een van de gezellige zomerterrasjes met ligstoelen, parasols en zitzakken. Je kan ook op zoek gaan naar de hidden bar, maar dan moet je je wel eerst een weg banen door een labyrint!

Kortom, Summerbounce heeft alles te bieden voor een fantastische dag vol nostalgisch plezier. En het leukste nieuws van al: op het festival zijn kinderen niet toegelaten. Als je er graag bij wil zijn, raden we je aan om snel tickets te reserveren, want het festival is bijna uitverkocht!


Summerbounce 2018. Zaterdag 30 juni, Nachtegalenpark Antwerpen. Meer informatie en tickets vind je op de website.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Springkastelen, Springkastelenfestival, Summerbounce.