Chanel strikt Kristen, Cara, Caroline en Pharrell!
©

Chanel strikt Kristen, Cara, Caroline en Pharrell!

Door Malvine Sevrin, vertaling Tine Stoop
Leestijd: 1 min

Het beroemde modehuis met de vervlochten C's heeft zonet vier teasers onthuld van de gloednieuwe campagne voor Gabrielle de Chanel, dé tas die je deze lente moet hebben. Een campagne met een sterrencast, zo blijkt, want Kristen Stewart, Cara Delevigne, Caroline de Maigret en Pharrell Williams stelen de show. 

In januari lieten we jullie al kennismaken met Chanels jongste telg, Gabrielle de Chanel, de nieuwe it-bag ontworpen door Karl Lagerfeld voor de lente/zomer van 2017. De tas kreeg de voornaam van mademoiselle Chanel herself mee als eerbetoon aan de iconische oprichtster van het huis.

In de nieuwe campagne, waarvan de teasers net werden losgelaten op het grote publiek, stelt elk van de vier bekende muzen zich de vraag ‘Wie is Gabrielle?’. Naar hun antwoord hebben we voorlopig nog het raden, maar de mysterieuze teasers doen alleszins verlangen naar meer.

Benieuwd? Dan zetten we ze nu even voor je op een rijtje. We beginnen met actrice Kristen Stewart, die onder leiding van de Australische regisseur Daniel Askill op zoek gaat naar de geest van Gabrielle Chanel.


#ChanelTrailer : Kristen Stewart

Ex-topmodel Cara Delevigne is te zien in een urban pop tekenfilm gecreëerd door de Japanse regisseur Shishi Yamasaki.


#ChanelTrailer : Cara Delevingne

Model en rasechte Parisienne Caroline de Maigret werd gefilmd door Olivier Assayas in een prachtig Haussmann appartement.


#ChanelTrailer : Caroline de Maigret

En last but centainly not least, mag zanger Pharrell Williams zich uitleven in een lege concertzaal voor de camera van Antoine Carlier.


#ChanelTrailer : Pharrell Williams

De volledige campagnetrailers worden vanaf 3 april onthuld.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Cara Delevingne, Caroline de Maigret, Chanel, Gabrielle, Kristen stewart, Pharell Williams.