Sisley lanceert een volledig innovatieve anti-age kuur
© Sisleÿa La Cure

Sisley lanceert een volledig innovatieve anti-age kuur

Leestijd: 2 min

De belofte van deze behandeling? In slechts vier weken de uitstraling van een diep geregenereerde huid terugvinden, alsof deze van binnenuit getransformeerd is.     

Het onderzoek van Sisley

Als pionier op het gebied van cosmetica tegen veroudering bracht Sisley in 1999, na tien jaar onderzoek, de allereerste wereldwijde anti-age verzorging op de markt: Sisleÿa Global Anti-Age. Een baanbrekende aanpak en meer dan vijftig actieve ingrediënten waren nodig om één van de meest vernieuwende producten op de markt te brengen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit al snel een wereldwijde bestseller werd. Meer dan twee decennia later blijft Sisley, trouw aan zijn geschiedenis, de grenzen van de wetenschap verleggen om zo een nieuw en innovatief antwoord te bieden, geïnspireerd door een belangrijke ontdekking in de geneeskunde die in 2016 werd bekroond met een Nobelprijs.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Age La Cure is meer dan een éénvoudige verzorging, het is een compleet anti-aging programma dat vier weken duurt. Het idee? De bron van jeugd van de huid stimuleren door week na week, één voor één, de vitale mechanismen van de huid te herlanceren. In feite is de huid een levend orgaan dat zichzelf elke maand kan regenereren. Maar na verloop van tijd en door stress, hormonale onrust en externe agressies verliezen huidcellen hun vermogen om te regenereren. Het resultaat: de huid mankeert vitale energie. Ze veroudert sneller, krijgt vlekken en verliest haar natuurlijke uitstraling.

De kracht van planten

Dankzij de wetenschap heeft Sisley een innovatief antwoord ontwikkeld om dit fenomeen tegen te gaan. Sisleÿa La Cure wordt geleverd in vier flacons die elk overeenkomen met één van de vier weken van de huidcyclus. Elke flacon bevat een krachtig energieconcentraat dat één voor één de mechanismen die door progressieve effecten de huid toestaan zich te hernieuwen en te regenereren weer op gang kan brengen. Deze prestatie wordt mogelijk gemaakt dankzij de unieke expertise op het gebied van fyto-cosmetologie van het Recherche Sisley.

Sisleÿa La Cure bevat inderdaad een kostbare cocktail: een combinatie van zeer krachtige plantenextracten, die vanaf de bron inwerken en complementair zijn met de drie sleutelmechanismen van de energiecyclus: de bescherming van de mitochondriën, de herverbinding van het mitochondriale netwerk en het verwijderen van beschadigde mitochondriën. Het bevat extract van Gingko biloba-blad, wortelstok van Mariposa Blanca, Pioenroos, Mimosa van Constantinopel, Lindera, Centella asiatica en een eiwitcomplex van soja en gist.

Zichtbare resultaten

Ook bijzonder aan deze unieke behandeling is dat je aan het einde van elke week een zichtbaar resultaat ziet. Vanaf de eerste week is de teint al stralender, de huid lijkt minder vermoeid. De week erna begint de regeneratiefase. De kwaliteit van de huid verbetert, ze wordt zachter, strakker en gladder. In week drie versterkt de kuur de natuurlijke afweer en antioxiderende kracht van de huid. De huid is steviger, elastischer, straalt van vitaliteit en de tekenen van veroudering beginnen te vervagen. Na vier weken heeft de huid haar glans opnieuw en ziet ze er zichtbaar en intens geregenereerd uit. Ze is van binnenuit diep getransformeerd.

Dit exclusieve anti-aging programma gaat vergezeld van een gebaar op maat dat ’s ochtends en’ s avonds wordt uitgevoerd om het effect van de behandeling te optimaliseren. Deze gebaren zijn niet alleen effectief, maar geven ook een echt gevoel van welzijn voor een huid die jonger is dan ooit.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Sisley.
www.sisley-paris.com

Lees ook:
Clean beauty: alles wat je moet weten over de laatste trend
Onze beautyredactrice selecteert de beste zonnecrèmes die goed zijn voor je huid en het milieu
Gezichtsrollers niet aan te slepen sinds corona, heb jij er ook een nodig?

Commercieel team De artikels van >