Shopping: krijg de perfecte beach waves met deze sea salt sprays
© Unsplash

Shopping: krijg de perfecte beach waves met deze sea salt sprays

Leestijd: 1 min

Een dagje aan het strand levert je vaak de perfecte, nonchalante beach waves op. Toch hoef je niet per se naar de kust voor het populaire kapsel. Met een sea salt spray kan je hetzelfde resultaat bereiken, en dat waar en wanneer je maar wil!

/

Meer volume en beweging

Sea Salt Sprays of zeezoutsprays zijn ideaal voor wie in slechts enkele minuten tijd meer beweging wil in haar lokken. De sprays bevatten zout, maar in tegenstelling tot wat je zou vermoeden bevatten ze geen zeezout maar magnesiumzout. Gelukkig is dat goed nieuws, want het is namelijk veel minder uitdrogend dan zout uit de zee.

Het product is geschikt voor elk type haar. Als je haar van nature al krult of volumineus is, zal een beetje spray al volstaan. Vrouwen met stijl of fijn haar zullen het meeste verschil merken, want een sea salt spray kan je haar echt voller doen ogen. Het zout in de spray maakt je haar stugger en droger, waardoor het die typische textuur krijgt die je ook na een dagje aan de kust opmerkt.

/

 Hoe gebruik je een sea salt spray?

Om het perfecte resultaat te bereiken, moet je net iets meer doen dan de spray aanbrengen in je haar. Best was je eerst je haar voor je het product gebruikt. Breng de spray echter pas aan als het haar handdoekdroog en gekamd is. Voor je de sea salt spray gebruikt, is het heel belangrijk om het product goed te schudden. Verdeel je haar vervolgens in verschillende secties en spray deel per deel in met het product. Daarna kneed je je lokken om zo de zeezoutspray te activeren. Het resultaat? Nonchalante beach waves zonder een voet op het strand te zetten!

/

Shopping

Ontdek hier onze favoriete sea salt sprays:

Meer lezen? 9 tips & tricks voor glanzend haarHow to: de platte beach waves van Kendall JennerVet haar bestrijden: verzorgingstips en haarproducten.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Beach waves, Sea salt spray.