Saint Eve: online boho-meubilair shoppen
© Saint Eve

Saint Eve: online boho-meubilair shoppen

Leestijd: 1 min

Je houdt van unieke stuks in je interieur en bent te vinden voor boho chic, maar je hebt geen zin of tijd om maandenlang op zoek te gaan naar dat éne stuk? Dan kan je terecht op de Belgische webshop Saint Eve. Omdat online een unieke stoel vanuit je luie zetel bestellen nu eenmaal oh zo handig is. 

Saint Eve, dat zijn Evelyn De Vos en Steve De Jonghe. Het koppel reist graag de hele wereld rond en ontdekte op al zijn verre trips overal leuke deco- en interieurspullen. Zo ontstond het idee om een webshop op te richten, waar je unieke meubels en decospulletjes, maar ook beautyproducten en mode vindt die nog niet in ons land beschikbaar zijn.”Als we er zelf verliefd op worden, mag het in onze winkel. Dat gaat van een stoel die we op Ibiza spotten over een leuke tas tot beautyproducten”, vertelt Evelyn. “Het moet ook betaalbaar blijven zodat jonge mensen hun interieur ook op een leuke manier kunnen inrichten.”

De stijl kan je best als boho chic met een moderne toets omschrijven. De objecten komen van overal ter wereld: met de hand geweven tapijten uit het Marokkaanse Atlasgebergte, handgemaakte bamboemeubels uit Vietnam, een porseleinen sushiset uit Tokio, de lampen van het Britse Atelier Areti… Maar er zit ook veel Belgisch design tussen. “Bizar genoeg blijken veel van de dingen die we in het buitenland ontdekken door een Belg te zijn ontworpen,” vertelt Steve.

Saint Eve

Onze selectie op Saint Eve

Heb je een stoel gezien, maar ben je niet zeker of die wel lekker zit? Dan kan je die gaan testen in het appartement van het koppel dat in hartje Antwerpen woont. “We hebben al gemerkt dat Belgen toch graag eerst nog een meubelstuk in het echt zien voor ze het kopen,” vertelt Evelyn. “Daarom stellen we ons appartement open voor klanten. Zodat ze rustig kunnen rondkijken. We hebben heel veel stuks op de webshop in onze woning staan.”

Copyright foto’s: Saint Eve.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Design, Hotspot, Saint Eve, Webshop.