Belgische Rose Bertram verovert LA (en Guess)
© Marciano Los Angeles

Belgische Rose Bertram verovert LA (en Guess)

Leestijd: 1 min

Guess staat bekend om zijn sensuele publiciteitscampagnes waarin de 'Guess Girls' de show stelen. Voor de nieuwste campagne van Marciano Los Angeles, de meer upscale lijn van Guess, is die rol weggelegd voor de Belgische Rose Bertram.

De 22-jarige Rose Bertram uit Kortijk, die in 2015 internationaal doorbrak als model door te poseren voor het Amerikaanse magazine Sports Illustrated, werd uitgekozen als het gezicht van de herfst-winter 2017 campagne van Marciano Los Angeles.

Voor de gelegenheid mocht Rose zelfs samen met haar vriend, de Nederlandse voetbalspeler Gregory van der Wiel, op de foto. De shoot, die plaatsvond in een luxueuze villa in de Hollywood Hills, werd geregisseerd door niemand minder dan Paul Marciano himself.

“Het was super fijn om met mijn vriend te kunnen shooten”, vertelt Rose. “Het is ook de eerste keer dat Guess een koppel gebruikt voor een campagne, dus we voelen ons heel vereerd. Paul is erg tevreden met het resultaat en daarom organiseren we binnenkort een meet & greet evenement in de Marciano winkel in Amsterdam .”

De campagnebeelden tonen avondjurken in verfijnde materialen, felgekleurde feestjurken, jumpsuits en een gestructureerde witte blazer. Verleidelijk elegant, helemaal zoals we het gewoon zijn van Marciano Los Angeles.

www.guess.eu

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Gregory van der Wiel, Guess, Marciano Los Angeles, Paul Marciano, Rose Bertram.