Rihanna is de nieuwe muze van J’Adore
© Pierre Mouton

Rihanna is de nieuwe muze van J’Adore

Leestijd: 1 min

Rihanna is het nieuwe gezicht van Dior's iconische geur J'Adore, één van 's werelds meest geliefde parfums.

/

Het Franse huis Dior gaat een samenwerking aan met superster Rihanna. “Het nieuwe gezicht van J’adore zijn is zowel een eer als een missie”, zegt Rihanna. “Deze geur, die ik al zo lang ken en waar ik van hou, betekent zoveel voor vrouwen. Ik kijk er bijzonder naar uit om deel te nemen aan dit avontuur en eraan bij te dragen met mijn wereld, mijn verhaal, mijn roots, maar ook mijn creativiteit en mijn eigen vrouwelijkheid.”

“We zijn ontzettend trots om Rihanna te verwelkomen in de Dior-familie”, zegt Véronique Courtois, CEO van Parfums Christian Dior. “Het buitengewone talent, de durf en de innemende schoonheid van deze ster belichamen perfect de oogverblindende, krachtige vrouwelijkheid van Dior, die generaties overstijgt. Christian Dior zou haar ongetwijfeld bewonderd hebben.”

De Barbadiaanse zakenvrouw, zangeres en mode-icoon werkt opnieuw samen met fotograaf Steven Klein voor een nieuwe campagne die op 1 september wordt onthuld. Ze volgt Charlize Theron op, de actrice die na 20 jaar plaats maakt voor Rihanna.

Lees ook:Louis Vuitton onthult een unieke collectie van high jewelry

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Dior, Rihanna.