Peter Philips over de beautylooks die hij creëerde voor Dior
© Pers

Peter Philips over de beautylooks die hij creëerde voor Dior

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Dior presenteerde een donkere en romantische Cruise-collectie in Edinburgh. Peter Philips zorgde voor een bijpassende beautylooks. Met deze tips creëer je de look makkelijk thuis. 

/

Voor de Cruise-collectie 2025, die in Edinburgh werd gepresenteerd, focuste Peter Philips, creatief en image director voor de make-up van Dior, op een stralende huid, vollere lippen en gebeeldhouwde wenkbrauwen.

Glans en licht

De Belgische visagist creëerde een zuivere en stralende teint door de huid voor te bereiden met Dior Capture Totale Le Sérum en Totale Hyalushot in de oogzone. “Vervolgens vervaagde ik de teint met Dior Forever Glow Star Filter en bracht daarna Dior Forever Glow Maximizer aan. Die accentueert de huid met een glanseffect en geeft veel licht”, zegt Philips. “Ten slotte egaliseerde ik de teint met Dior Forever Skin Glow.”

Gouden haar

Een nude oogopslag wordt benadrukt door sterk gedefinieerde wenkbrauwen die in model gebracht werden met Diorshow Brow Styler en Diorshow On Set Brow. De lippen zagen er natuurlijk uit en waren voller met Rouge Dior Baume 000 Diornatural. Ook de nagels bleven natuurlijk. Het lange haar van de modellen werd gevlochten en verweven met gouden draden.

Lees ook: Dit zijn dé haarkleuren voor deze zomer

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Dior.