Dit zijn dé haarkleuren voor deze zomer
© Getty Images

Dit zijn dé haarkleuren voor deze zomer

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Waarom je haar eenvoudig blond of bruin verven als je ook voor iced tea of dark chocolate kan kiezen? Dit zijn vier haarkleuren die we deze zomer vaak gaan zien.

/

Of je nu geïnspireerd bent door mode-iconen of gewoon een frisse, nieuwe look wilt, deze vier haarkleuren zijn de perfecte keuze voor de warme maanden. Duik in de wereld van multi-tonale blondines met de warme gloed van crème brûlée, of omarm veelzijdige allure van cherry-cola rood. Terwijl klassieke tinten zoals blond en bruin altijd in stijl blijven, biedt deze zomer een kans om iets nieuws te proberen en je look echt te laten opvallen.

/

Ijsthee haar

Deze kleur is perfect voor degenen die streven naar charisma en elegantie. Met een ijzige en onmiskenbaar verfijnde uitstraling, roept deze beige tint met taupe accenten de kleur van een glas ijsthee op. Deze bijzondere tint, die zich op het grensvlak van koel en warm bevindt, heeft een belangrijke rol gespeeld in de opkomst van Hunter Schafer als mode-icoon. Ice tea-haar combineert subtiele verfijning met een unieke uitstraling, waardoor het een opvallende keuze is voor degenen die hun haar naar een hoger niveau willen tillen.

/

Donkere chocolade

De perfecte kleur voor de twijfelaars. Kun je niet kiezen tussen bruin en zwart? De chocoladereepachtige tint ‘dark chocolate’ biedt het ideale compromis tussen beide. Diep en donker, deze kleur zal je sexy uitstraling zeker versterken. Dark chocolate haar straalt warmte en diepte uit, wat zorgt voor een rijke en luxueuze look die bij elke huidskleur past. Het is een kleur die zelfvertrouwen en allure uitstraalt, ideaal voor zowel alledaagse looks als speciale gelegenheden.

/

Crème brûlée

Crème brûlée is het nieuwe boterblondje van dit seizoen, maar dan met een twist van bruine, warme tinten. Als je denkt dat je meerdere blondtinten ziet, dan klopt dat. Het is een multi-tonaal blond dat citroen-, goud- en bronskleurige ondertonen combineert, die door het hele haar zijn verwerkt. Het gebruik van diverse kleuren creëert dimensie en geeft de illusie van dikker haar. Deze kleur brengt het beste van beide werelden samen: de frisheid van blond met de warmte van bruin.

/

Cherry Coke

En dan is er nog de cherry-cola trend, een diepe roodtint die niet te fel is, maar wanneer de zon erop schijnt, gloeit. Als de nacht valt, wordt de kleur mysterieus en intrigerend, wat zorgt voor een veelzijdige en boeiende look die perfect is voor degenen die graag iets nieuws willen proberen.

Lees ook: 5 tips tegen beschadigd haar

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Celeb haar, Haar, Haarkleuren, Haartrends.