Derm Light: drie verzorgingen op maat voor je huid
©

Derm Light: drie verzorgingen op maat voor je huid

Leestijd: 2 min

De winter is de ideale periode voor een huidverzorging. De perfecte gelegenheid om je opperhuid alle tijd te gunnen voor een heerlijk weldadige verzorging met een langdurig effect …

Derm Light, de expert in huidverzorging, maakt gebruik van geavanceerde technologieën om je huid schitterend te doen stralen dankzij drie unieke gezichtsverzorgingen. Deze totaalverzorgingen zijn ontwikkeld in samenwerking met Institut Esthederm en worden uitgevoerd door vakkundige experts die zijn opgeleid in een erkend centrum.

Derm Light is bedacht door Dépil Tech – al 12 jaar expert in gezichtsverzorging en leider in permanente ontharing – en spitst al zijn knowhow toe op de ontwikkeling van drie verzorgingen die de huid diepgaand reinigen en behandelen. Veilige, niet-invasieve protocollen op basis van geavanceerde innovatieve technologieën, voor een maximaal doeltreffende werking en optimaal comfort.

Voor elk probleem een verzorging

Elke verzorging begint met een persoonlijk gesprek en een check-up van je huid.

DE VERZORGING DERM LIGHT PARIS

Een optimale behandeling voor het gezicht die de technologieën van intens gepulseerd licht combineert met de cosmetiek van Institut Esthederm. Een verzorging van 30 minuten die de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine activeert, pigmentstoornissen en roodheid verbetert, de teint egaliseert en lichter maakt, de poriën verfijnt en lijntjes vermindert. Kortom, alle voordelen die je nodig hebt voor een getonifieerde opperhuid.

DE VERZORGING DERM LIGHT RIO

Voor intensieve zuivering. Een combinatie van de Aquapure-technologieën en de cosmetiek van Institut Esthederm. Een verzorging van 30 minuten die de huid diepgaand reinigt.

Een protocol in 4 stappen: eerst zuigt de Aquapeel alle onzuiverheden op, vervolgens stimuleert elektroporatie de verwijding van de poriën, waardoor de actieve werkstoffen direct in de huid kunnen dringen. Elektrostimulatie stimuleert de spierweefsels en de Cryo-toepassing zorgt dankzij een verlaging van de temperatuur voor een strakmakend en verstevigend effect. Mee-eters en dode huidcellen worden verwijderd, overtollig talg wordt gereguleerd, de huid wordt geoxygeneerd en diepgaand gehydrateerd, getonifieerd en verstevigd. De poriën worden verdicht, de opperhuid verfijnd en de huidstructuur gladgestreken.

DE VERZORGING DERM LIGHT TOKYO

De ultieme verzorging die de technologieën van intens gepulseerd licht combineert met Aquapure en de cosmetiek van Institut Esthederm. Een verzorging van 50 minuten die de verzorgingen Paris en Rio en hun resultaten combineert, voor een perfect gezuiverde en gehydrateerde huid die weer in balans is. De huid is geoxygeneerd, getonifieerd en verstevigd. De natuurlijke aanmaak van collageen en elastine wordt weer op gang gebracht, en pigmentstoornissen, lijntjes en roodheid worden verminderd. De teint ziet er egaal en stralend uit.

Beleef de winter in schoonheid en profiteer van de Valentijnsactie: ontvang een gratis permanente ontharing bij de aankoop van twee Derm Light Tokyo gezichtsverzorgingen. Actie geldig van 01/02/2023 tot 14/02/2023 in de centra die werken met de Aquapure-technologie. Deze actie is niet combineerbaar met waardebonnen, aanbrengacties, handelaarsacties, studentenaanbiedingen en elke andere aanbieding. Uitgezonderd zones boven de 440 euro. Zie voorwaarden in je Dépil Tech-centrum.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dépil Tech.
depiltech.com

Lees ook:

De redactie van Marie Claire test: de verjongende dagcrème

Partymodus on met de feestelijke make-up van Dessange

Weerbarstig haar verzorgen en onder controle houden: hoe doe je dat?

Commercieel team De artikels van >