Partymodus on met de feestelijke make-up van Dessange 
© Dessange

Partymodus on met de feestelijke make-up van Dessange 

Leestijd: 2 min

Vrouwelijkheid, elegantie en betoverend zijn de kenmerken van de wereld van Dessange, het Franse luxemerk gewijd aan schoonheid. La Maison Dessange verwent duizenden vrouwen over de hele wereld in hun salons en spa's en bezorgt hen een uitstraling op maat en unieke ervaringen.

Het merk wordt, sinds de opening van een eerste salon in 1954, instant gekend als dé referentie van luxueuze Franse stijl. Aanvankelijk start het huis met haarverzorgingen en hairstyling, in 1990 breiden ze hun knowhow uit naar een make-up lijn, die vandaag de dag uit meer dan 100 make-up producten bestaat.

Make-up als accessoire

Elk product biedt een unieke ervaring en professionele verzorging. Zachte tinten die je ogen of je glimlach benadrukken en kleuren die je humeur een boost geven : make-up is het ultieme accessoire. Zoals de nieuwe feestcollectie Pose Urbaine. Die bestaat uit een iriserend gelaatspoeder, een glanzende lipolie, twee tinten oogschaduw en drie nagellakjes die je beautylook afmaken. Het feestgamma heeft hetzelfde doel als alle andere collecties van Dessange: vrouwen er op hun best uit laten zien.

Hoe je de feestelijke producten helemaal tot hun recht laat komen, vragen we aan Joëlle Boucher, make-up experte en trainer bij Dessange.

Joëlle Boucher

Joëlle Boucher

“Ik zou deze feestcollectie omschrijven als gedurfd, shiny en urban. Als je het niet aandurft om groots uit te pakken tijdens speciale gelegenheden als kerst en nieuwjaar, wanneer dan wel? We gaan dit partyseizoen dus voor luxueuze gouden ogen, felgekleurde eyeliner en glans, glans en nog eens glans.”

“Mijn absolute favoriet is de blauwe, crèmeachtige oogschaduw Subtil’Regard in Blue Sequin waarvan de intenstiteit kan worden aangepast en naadloos versmelt op het ooglid voor een gelijkmatig resultaat. De zachte, lichte textuur maakt het aanbrengen zeer zintuiglijk en zorgt voor een perfecte fixatie. Breng hem aan op het hele ooglid of als eyeliner om de ogen te accentueren. Hij is op zijn mooist in combinatie met de Beige Stiletto, de beigekleurige oogschaduw die je met de vingertip zachtjes aanbrengt over het ooglid.”

Meer pit met een glanzende decolleté

dessange haar

Dessange

“Met het compacte poeder Sublim’Teint licht je je wangen op. En waarom zou je hem ook niet aanbrengen op je sleutelbeenderen en decolleté ? Zo geef je je feestoutfit nog meer pit. De lipolie Lips’Eclat, die je alleen kan gebruiken of over je lippenstift smeert, zorgt voor een voluptueuze touch en extreem comfort, met een niet-kleverige textuur. Druppel een beetje olie in het midden van je lippen voor een highlight en 3D-effect.”

“Om je beautylook tot in de puntjes af te werken, kan je een beroep doen op Polychrom’, een nagellak verkrijgbaar in drie tinten: Berry Mocha, Macchiato en Ristretto. Met meer dan 65% natuurlijke ingrediënten kleedt deze nagellak de nagels perfect aan. De hoogwaardige formule garandeert een snelle droging, een landurige houdbaarheid en een optimale glans. Je manicure snel laten drogen, doe je met behulp van droogdruppels. Nadat je twee lagen van je favoriete kleur hebt aangebracht, doe je voorzichtig een droogdruppel op elke nagel en ga je verder met de topcoat. Een chique final touch.”

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Dessange.

LEES MEER:
Shopping: 7 luxueuze cadeau ideeën voor iedereen op je lijstje
Hoe geraak je definitief verlost van die haartjes?
Terug van nooit weggeweest: de rode wraakmanicure à la Lady Diana

Commercieel team De artikels van >