Paris Fashion Week: de nieuwe trend onder de kapsels? Naturel!
©

Paris Fashion Week: de nieuwe trend onder de kapsels? Naturel!

Leestijd: 1 min

Dankzij l'Oréal Paris konden we tijdens Paris Fashion Week meekijken achter de schermen van enkele shows. Één ding hadden de kapsels bijna allemaal gemeen: ze zagen er opvallend naturel uit!

L’Oréal Paris verzorgde de kapsels bij Elie Saab, Kenzo, Jacquesmus, Isabel Marant, Balmain,… met één en dezelfde insteek: de haren net zoals de make-up vooral draagbaar houden. De individualiteit van de modellen en hun eigen kapsels worden uitgespeeld. Van uniformiteit is dus geen sprake, iedereen moet er anders uitzien.

De eigen krul of textuur wordt benadrukt. Zo zien we bij Jacquemus een sobere dot, alsof het model het zelf opstak, en bij Elie Saab een sober zwart lint in het haar. Eenvoud siert. De producten van het stylistengamma van l’Oréal Paris gaven de verschillende soorten haar extra textuur.

Kapsels die jij en ik ook kunnen maken dus. En dat is goed nieuws want minder tijd in de badkamer wil zeggen, langer slapen!

Bekijk hier het filmpje van achter de schermen bij de show van Kenzo:

Hier vind je meer Paris Fashion Week beautynieuws.

Zo zagen de beauty looks van Ann Demeulemeester er uit.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Haar, Kapsel, Kapsels, Kenzo, L'Oréal Paris, Naturel, Paris fashion week, Trend.