Vijf redenen waarom je dit weekend naar Paradise City Festival moet
© Pers

Vijf redenen waarom je dit weekend naar Paradise City Festival moet

Leestijd: 1 min

Dit weekend is het weer zover. Paradise City Festival is terug voor een derde editie met drie podia en dat drie dagen lang. Waarom je dit festival absoluut niet mag missen? Dat hebben we mooi voor je opgelijst in vijf puntjes.

1. De line-up doet dromen

Paradise City Festival is een echte muzikale ontdekkingsreis. De line-up doet dromen, met grote namen maar ook met kleinere opkomende talenten. Strek je benen en dans de avond in met (o.a.) Red D, Pierre, Omar S en Kornél Kovacs. Even bekomen en genieten van livemuziek doe je met Nosaj Thing, Moscoman en Recondite, om er maar een paar te noemen.

2. De locatie is ronduit sprookjesachtig

Net als de voorbije twee jaar vindt Paradise City Festival plaats aan het Kasteel van Perk. Een meer idyllische locatie kan je je bijna niet inbeelden. Tomorrowland bouwt kastelen in zijn decors, Paradise City heeft ze gewoonweg als achtergrond. En dat is iets dat maar zeer weinig andere festivals kunnen zeggen.

3. Het festival is eco-friendly

Paradise City is helemaal future-proof. Ze werken met groene energie, future food én zorgen voor speciale tenten die je simpelweg kan achterlaten eens je het festival verlaat. De tenten worden dan nadien gerecycleerd. Zo kan je én genieten van heerlijk eten en goede muziek, én je ecologische voetafdruk beperken.

 4. Het eten is fan-tas-tisch

Ieder jaar staat het festival weer garant heerlijke eten. Verschillende foodtrucks verrassen met biologische en seizoensgebonden gerechten en ook tv-chef Sofie Dumont tekent present met een supervers driegangenmenu klaargemaakt met enkel biologische producten.

5. De tropische temperaturen

Alsof al het bovenstaande nog niet genoeg is, krijg je er ook nog eens héél veel zon bij. De temperaturen zullen hoog oplopen, zowel op als naast de dansvloer. Dus haal je festivaloutfit al maar boven en zorg dat je dit weekend afzakt naar Steenokkerzeel!

Paradise City Festival, van 23 to 25 juni 2017, Kasteelhoekstraat 1, 1820 Steenokkerzeel, www.paradisecity.be.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Food, Foodtruck, Kasteel van Perk, Muziekfestival, Paradise City Festival, Steenokkerzeel.