Palm Beach Blonde wordt dé haarkleur van deze zomer
© Spotlight Launchmetrics

Palm Beach Blonde wordt dé haarkleur van deze zomer

Leestijd: 1 min

De term "Palm Beach Blonde" wordt gebruikt om de trendy haarkleur te beschrijven die geliefd is in chique, zonnige kustgebieden zoals Palm Beach in Florida. Blake Lively en Gwyneth Paltrow zijn fan.

/

De kleur straalt glamour, elegantie en een zorgeloze levensstijl uit. Het kenmerkt zich door een warme, heldere blondtint met tonen van goud, honing en karamel, waardoor het haar een stralende, zonovergoten uitstraling krijgt. “Palm Beach Blonde” varieert van licht tot medium blond, de boterachtige look wordt vaak versterkt door stevige highlights en lowlights, die zorgen voor dimensie.

Getty Images

De blonde tint  kan worden aangepast aan de ondertoon van je huid, iets koeler voor diegenen met een koele huidtint bijvoorbeeld. Beroemdheden zoals Blake Lively, Gwyneth Paltrow, Sofia Richie en Cameron Diaz zijn fan van deze kleur.

/

Glad & glanzend

De sleutel om de kleur perfect te krijgen, zit hem in de verzorging. Kies voor een hydraterende, schadeherstellende professionele haarverzorging zodat je haar in een gladde, glanzende conditie blijft. Je kan ook paarse maskers proberen om de toon in balans te brengen tussen twee kappersbeurten door. Een toner zal voorkomen dat de kleur te koperachtig wordt.

Lees ook: Cowboy Core is trending, dankzij Beyoncé en Miley Cyrus

 

 

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Haar, Kapsels.