OPROEP Heb jij krullen? Word de nieuwe Brand Ambassador van SheaMoisture
©

OPROEP Heb jij krullen? Word de nieuwe Brand Ambassador van SheaMoisture

Leestijd: 1 min

De zoektocht naar de perfecte haarproducten voor krullend haar, is allesbehalve makkelijk. Gelukkig brengt het Internationaal gerenommeerd haarverzorgingsmerk SheaMoisture- dat sinds vorig jaar  ook in België is gelanceerd - daar verandering in. Wij zijn op zoek naar een Brand Ambassador om de SheaMoisture haarproducten uit te testen en deel te nemen aan een beautyshoot!

Heb jij krullend haar en ben jij op zoek naar nieuwe producten die je mooie, gezonde lokken en gedefinieerde krullen zal geven? Dan zijn de SheaMoisture producten misschien wel voor jou bestemd.

SheaMoisture producten bevatten namelijk geen sulfaten of siliconen, en zijn verrijkt met Fairtrade Raw Shea Butter wat de hydratatie van je haar sterk bevordert. SheaMoisture is ontstaan in 1912 als familiebedrijf in het Afrikaanse Sierra Leone en is sinds vorig jaar ook exclusief te koop, zowel online als fysiek, bij Kruidvat België.

Zin om jouw natural curls journey te vergemakkelijken? Wij zijn op zoek naar mensen die hun krullen omarmen.  Samen met ambassadrices Charlotte Adigéry  en Amber Ansah krijg je de kans om de SheaMoisture producten gedurende enkele weken uit te proberen. Daarnaast word je ook door onze beauty journaliste geïnterviewd en neem je deel aan een exclusieve Marie Claire x SheaMoisture beautyshoot die in het oktobernummer van Marie Claire zal verschijnen!

Geïnteresseerd? Neem nu deel hieronder! 

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met SheaMoisture.
sheamoisture.com

Lees ook:
Deze kleine esthetische ingrepen geven grote resultaten
5 tips voor het schoonmaken van je beugel
Knokke-Heist: 5 shopadressen voor de zomer

Commercieel team De artikels van >