Marie Claire tipt: 4 nieuwe shopadresjes in Antwerpen
© Pers

Marie Claire tipt: 4 nieuwe shopadresjes in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Antwerpen is een dynamische stad en er worden wekelijks leuke events, expo's, openingen en nog veel meer gehouden. Omdat het niet altijd even makkelijk is om bij te houden wat voor nieuws er te beleven valt, lijsten wij hier graag onze favoriete nieuwe shopadresjes in Antwerpen voor jullie op.

Essentiel Antwerp

Het hippe Belgische label Essentiel Antwerp opende zopas een gloednieuwe flagship store in de Huidevettersstraat in Antwerpen. Naar deze vierde Antwerpse boetiek van het merk ga je voor de totaalbeleving. De winkel telt maar liefst 350 vierkante meter, verdeeld over een gelijkvloerse en ondergrondse verdieping, en heeft dus een uiterst uitgebreid vrouwenassortiment ter beschikking.

Het lichte en uitnodigende interieur wordt gekenmerkt door roze muren, gouden accenten en tropische planten. De luxueuze, en (!) volledig roze, paskamers zijn al een attractie op zich. Kortom, wij zouden het niet erg vinden om enkele uurtjes in de winkel te vertoeven.

nieuwe shopadresjes antwerpenEssentiel Antwerp, Huidevettersstraat 57-59, 2000 Antwerpen. 

/

Samsonite

Samsonite, de marktleider in bagage, opende onlangs een nieuwe winkel in Antwerpen. In de lichte en stijlvolle boetiek kan je een unieke selectie aan koffers, reistassen, businesstassen en handtassen komen bewonderen.

Bovendien stelt de boetiek ook heel wat nieuwe producten voor. Zo is er het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED, waarvan de collectie bestaat uit praktische rugzakken en laptoptassen voor jonge creatievelingen, professionals en studenten. Verder viert Samsonite ook de 10de verjaardag van de Cosmolite-koffer met een exclusieve uitvoering in goud en zilver. Tot slot kan je dankzij de monogramming service ook je koffer of tas laten personaliseren.

nieuwe shopadresjes antwerpenSamsonite, Huidevettersstraat 10, 2000 Antwerpen. 

/

Alter Era pop-up

Alter Era, het label van het jonge ontwerpersduo Alicia en Zhanna, strijkt dit voorjaar neer met een pop-upshop in de Huidevettersstraat. Alter Era staat bekend om hun innovatieve, hedendaagse designs met ethnische of historische invloeden. In de pop-up stellen Alicia en Zhanna hun lente-zomercollectie Dandy Lion voor, maar je kan er eveneens nog enkele winterstuks op de de kop tikken (met korting uiteraard).

Wil je je graag een echt Alter Era-stuk aanschaffen, dan kan je je shoppingtrip naar Antwerpen best niet te lang meer uitstellen. De pop-up is nog geopend tot en met 11 april.

Alter Era pop-up, Huidevettersstraat 47, 2000 Antwerpen. 

/

Samsøe & Samsøe

Het Deense modelabel Samsøe & Samsøe opende in Antwerpen haar allereerste Belgische winkel. Die bevindt zich in de hippe Kammenstraat die bekend staat om zijn unieke mix aan designerboetieks en meer alternatieve winkels.

Samsøe & Samsøe staat voor typisch Scandinavisch minimalisme en kwaliteit. De nieuwe winkel biedt zowel dames- als herencollecties, accessoires en schoenen, die volledig tot hun recht komen in de ruime, moderne winkel.

nieuwe shopadresjes antwerpenSamsøe & Samsøe, Kammenstraat 25, 2000 Antwerpen. 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Alter era, Antwerpen, Boetieks, Essentiel Antwerp, Samsonite, Samsøe & Samsøe, Shopping.