Start je pop-up in Antwerpen samen met Laurentine Van Landeghem
© Pers

Start je pop-up in Antwerpen samen met Laurentine Van Landeghem

Door Lore Jans
Leestijd: 1 min

Laurentine Van Landeghem, oprichtster van Clouds of Fashion en social media queen, zet haar schouders mee onder het tijdelijke shoppingproject De Nieuwe Natie in Shopping Stadsfeestzaal op de Meir. Op die manier wilt ze startende ondernemers met een leuk concept een duwtje in de rug geven.

Laurentine Van Landeghem opende in 2013 de deuren van haar eigen winkel, Clouds of Fashion, in Antwerpen. Inmiddels staat de teller op drie (Antwerpen, Gent en Knokke) en heeft deze social media queen uiteraard ook een webshop. In 2016 kreeg ze de titel van Meest Beloftevolle Startende Onderneemster en eind oktober brengt ze haar boek From Blog to Brand uit. Een bezige bij met oog voor ondernemen dus.

Het is dan ook niet geheel onlogisch dat Laurentine en de organisatie van De Nieuwe Natie elkaar gevonden hebben. De Nieuwe Natie geeft creatieve starters de kans om hun concept of product uit te testen van oktober 2017 tot en met maart 2018, Laurentine zet als voormalige creatieve starter graag haar schouders mee onder het project dat shopfanaten in Antwerpen eind dit jaar de kans zal geven om te gaan winkelen bij 20 fonkelnieuwe pop-ups.

Wie geselecteerd wordt om deel te nemen aan De Nieuwe Natie kan aan een gunsttarief een instapklaar pand huren in Shopping Stadsfeestzaal op de Meir en krijgt ook professionele begeleiding. Laurentine zal de ondernemers samen met coach Karl Magnus ondersteunen en advies geven over hoe ze best hun social media inzetten om hun doel te bereiken.

Kandidaatstellen kan nog tot en met 16 juli 2017. Meer info op www.denieuwenatie.be.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Clouds of fashion, De Nieuwe Natie, Pop-up, Startende ondernemers.