Nichtje van Lady Diana breekt door als topmodel
© Getty Images

Nichtje van Lady Diana breekt door als topmodel

Leestijd: 1 min

Pippa stal de show op het huwelijk van Kate Middleton, Kitty die op het huwelijk van Meghan Markle.

Kitty who?

Lady Kitty Spencer is de dochter van Diana’s broer Charles. Ze groeide op met haar moeder in Kaapstad en klust nu regelmatig bij als model. Ze heeft enkele typische Spencer trekjes: grote blauwe ogen en een stralende glimlach. Kitty’s moeder Victoria Aitken was overigens ook model.

https://www.instagram.com/p/BgEJizcg–E/?taken-by=kitty.spencer

Kitty – nu 27 – was amper tien jaar oud toen haar tante Diana overleed. Ze verdween even onder de radar, maar keert nu terug naar een leven in de spotlights. Haar comeback? Ze werd gespot tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle waar ze een smaragdgroene jurk droeg, en sindsdien barste het internet los over de schoonheid. Kitty is inmiddels 27 lentes jong.

Liefdesbreuk

Ook Kitty leidt een turbulent liefdesleven. Na een relatie van vier jaar met de 20-jaar oudere vastgoedmagnaat Niccolo Barattieri di San Petro is Kitty terug single. Pijnlijk weetje: hij verliet haar voor filmactrice Elizabeth Hurley (52).

Liefdadigheid 

Net als prinses Diana zet Kitty zich in voor het goede doel. Ze is ambassadrice van een organisatie die dakloze jongeren in Londen helpt.

Royal Dolce & Gabanna campagne

Lady Kitty is lang niet de enige schone met blauw bloed in de Dolce & Gabbana-campagne. Ze poseert naast Isabel Getty, nicht van prinses Olympia van Griekenland en Denemarken, Frankie Herbert, de nicht van de graaf van Carnarvon, Sabrina Percy, familie van de hertog van Northumberland, en Eleanor Habsburg, een meisje van Oostenrijkse adel. En of dat vonken geeft. Kijk mee:

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Celebs, Royal, Royalty.