Hoera: dit make-uplabel is eindelijk ook in België te koop
©

Hoera: dit make-uplabel is eindelijk ook in België te koop

Leestijd: 1 min

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver: de make-up producten van NARS zijn nu ook in ons land te koop bij Parfuma in Antwerpen.

Je hoeft dus niet meer naar Sephora in Frankrijk of de Bijenkorf in Nederland om je Orgasm blush te gaan kopen. En voor wie Antwerpen niet bij de deur is, bestelt de producten gewoon via de webshop van parfuma.com.

Wat/wie is NARS?

François Nars, stichter van het merk, is make-up artiest en fotograaf. Hij fotografeert dan ook zelf alle campagne- en productbeelden. Hij startte NARS op in 1994 met 12 lippenstiften, en slechts één concept als richtlijn: beauty heeft geen regels. Met de producten wil hij mensen aanmoedigen zichzelf te uiten en stoutmoedig te zijn. En daarbij vooral veel mensen aan te moedigen hetzelfde te doen!

Ook de namen van de producten stralen vrijpostigheid en humor uit. Met titels als Orgasm, Deep Troat en Stripped is de toon wel gezet. Ook zijn slogans: ‘I don’t believe in black beauty, I need character and personality’ en ‘Don’t be so serious, it’s only make-up’ spreken voor zich…

Getest en goedgekeurd

Wij waren op de opening en mochten alvast de make-up uittesten. Of laten uittesten eerder gezegd want senior make-up artieste Sara Helou van NARS zorgde voor feilloze make-uplooks aan de hand van de verschillende bestsellers.

Ook verzorgingsproducten voor het gezicht ontbreken niet in het NARS gamma, zoals démaquillants, dagcrèmes, serums, primers enz.

Xavier Janssens, Nars

Vind hier de juiste foundation voor elke huid.

Parfuma, eiermarkt

Parfuma BVBA
Eiermarkt 31
2000 Antwerpen
België

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: België, Make-up, NARS, Parfuma, Shiseido.