Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week
©

Moderedactrice Elspeth tipt haar favorieten van de week

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

Marie Claire's moderedactrice Elspeth Jenkins verklapt elke week haar favorieten onder de noemer 'live, love, laugh en laat maar'. Waarbij live voor de plekken staat waar wij willen zijn, love de dingen die we willen uitproberen, laugh waar we strijk mee gaan en laat maar betekent gewoon nevermind.

/
Live

Wanneer iemand het woord congé nog maar in mijn buurt uitspreekt, zeg ik al: de Côte d’Azur! Of nee, doe maar The Cotswolds. Ik hou van dichtbijvakanties, waar je toch het gevoel hebt dat je in een andere wereld terechtkomt. Dat ervaarde ik ook bij La Butte aux Bois, in het Limburgse Lanaken. Het hotel is een English manor house met een annex designgebouw waar zich de spa en moderne kamers bevinden.

Laat ik het zo zeggen: I loved every minute van mijn verblijf. Van het diner in sterrenrestaurant La Source, tot het zwembadgedeelte in de spa. Ook de apéro op het terras van de parktuin was zo ontzettend feelgood dat het mij zelfs niet was opgevallen dat er iemand het gras stond te maaien.

Meer info: labutteauxbois.be.

/
Love

Ik hou van een rode mond. Maar sinds de intrede van het mondmasker is het niet altijd evident om de deur uit te gaan met perfect gestifte lippen. Vraag maar aan mijn leopard print mondmasker: luipaardje heeft er tegenwoordig wel vaker spontaan wat stippen bij. En toch blijf ik proberen. De Rouge Allure liquid powder matte lippenstift van Chanel houdt lang en geeft alvast niet af. Deze Invincible is een favoriet.

€ 37, meer info: chanel.com

/
Laugh

Ken je dat gevoel wanneer je echt genoeg hebt van al je spullen en zin hebt om je ganse kleerkast op Vestiaire Collective te smijten en de rest van je dagen in slechts een handvol witte T-shirts te slijten? Nee inderdaad, ik ook niet. Een sensatie die mij volledig vreemd is, want ik koop liever een kast bij. Voor deze minimalistische droomjurk van Collectors Club vind ik onderin nog wel ergens een extra hanger…

Meer info: collectorsclub.cc.

/
Laat Maar

Blote benen! Ugh, ik ben ze kotsbeu. Ik heb deze week echt zin in een panty! Of kasjmieren kousen… Deze zomer was op het gebied van tannen voor mij compleet waardeloos. Normaal pik ik wel ergens nog een kleine glow mee na een zonnemomentje aan een zwembad of in de tuin, maar deze zomer zei mijn huid echt van: nope meid, gaan we niet doen. Het gevolg: spierwitte benen die elke witte Gucci mocassin nog meer doen verbleken. Nee, doe mij maar gewoon een kousenbroek… Meer inspiratie in de nieuwe campagne van Calzedonia.

Meer info: calzedonia.com.

 

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: De favorieten van de redactie, Lifestyle.