Mission Masala: Indische walhalla keert terug naar Gent
© Pers

Mission Masala: Indische walhalla keert terug naar Gent

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Na het overweldigende succes van hun Indisch soulfood in Antwerpen, strijkt Mission Masala neer in Gent. Back to the roots, waar het in 2015 allemaal begon. Met de komst van deze Indische walhalla is Gent alweer een hotspot rijker.

Met een pand dat maar liefst vier keer zo groot is dan die in Antwerpen, schrijven lovebirds en business partners Pavan en Tim een nieuw hoofdstuk in hun succesverhaal. Zijn voorliefde voor spicy food en haar Indische kookkunsten zorgen voor het perfecte huwelijk. Letterlijk en figuurlijk.

Lees ook: Hotspots: dit zijn de vijf beste adresjes voor Thais in Gent.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MISSION MASALA (@missionmasala) op

/

Indian food met een urban twist

De terugkeer naar Gent, de vegetarische hoofdstad van België, zorgt voor een tal van nieuwe gerechten op de kaart. Maar ook de vlees- en viseters komen aan hun trekken. Dankzij de grotere, halfopen keuken biedt Mission Masala nu ook kraakverse vis en soft shell crab aan. Verwacht je dus aan volle, kleurrijke en vooral typisch Indische smaken.

Ook de drankenkaart werd uitgebreid, met een duidelijke knik naar everything homemade. Denk aan: huisgemaakte vermouth, tonic en kambucha. Als kers op de taart serveert Mission Masala ook typische Indische koffie en golden tumeric chai.

/

Een stukje Indië in Gent

Staat Indië bezoeken al lang op je bucketlist? Dan kan je die snel afvinken. Mission Masala neemt je namelijk mee op reis door de straten van Indië. Door de Bollywood illustraties, zwevende elektriciteitskabels en jawel, zelfs bijhorende tuktuk zou je even vergeten dat je in Gent zit.

De keuken is opgemaakt uit golfplaten net zoals in het echte Indië. Daarnaast is het restaurant opgedeeld in verschillende kleinere hoekjes, elk met een andere Indische vibe. Geniet van een avondje uit op Goa beach of Varanasi. Ben je met een grotere groep? Dan kan je heerlijk tafelen in wat een oude shop lijkt.

Lees ook: Dit zijn de 5 meest Instagrammable hotspots in Gent.

/

Praktisch:

Openingsuren:
Dinsdag – donderdag: 18 – 22 uur.
Vrijdag – zaterdag: 18 – 23 uur.
Zondagen en maandagen gesloten.

Adres:
Bij Sint-Jacobs 19, Gent.

Meer info: www.missionmasala.be.

Tip van de redactie: Reserveren wordt aangeraden.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Gent, Hotspot Gent, Mission Masala, Restaurant.