Mijn hotlist voor kerst
©

Mijn hotlist voor kerst

Leestijd: 1 min

Eindelijk hebben we een echt goed plan voor iedereen die voor de hele familie het ideale cadeautje wil scoren, maar geen tijd of zin heeft om hele weekends winkels te doorzoeken. Dit jaar vind je alles voor kerst gewoon bij Galeria Inno.

Alles om je huis te versieren, maar ook de mooiste mode, trendy accessoires en make-up om je look helemaal af te maken. En met het ruime aanbod is er voor elk wat wils, zelfs voor de meest veeleisenden onder ons.

Voor mijn schat

Om er op het werk het ene na het andere contract mee te ondertekenen, en waarom ook niet het eerste huurcontract voor een plekje voor ons samen? Of misschien inspireert het hem wel om overal briefjes met lieve woorden achter te laten … dromen mag altijd!

paris46-copie

Zwartgelakte balpen (€ 40), CROSS

Voor papa

Een geniaal idee om thuis bij familiediners voor wat ambiance te zorgen. En wie weet waant hij zich wel Tom Cruise bij een volgend aperitief onder vrienden.

tokyo26-copie

Cocktailkoffertje met shaker, barlepel, zeefje en cocktailmaatje (€ 65), DEGRENNE

/

Voor mama

Omdat we haar nooit genoeg kunnen bedanken voor haar goede zorgen, al een hele leven lang. Nu is het onze beurt!

paris55-copie

Beautycase Blockbuster (€ 89,95), ESTÉE LAUDER

Voor mijn beste vriendin

Is er iets meer symbolisch dan een ring om onze trouwe vriendschap te bezegelen? Elke beste vriendin houdt toch per definitie van alles wat schittert, en nog het meest van onze schitterende ideeën.

ny48

Ringen Frizzi (€ 99/set van 2), SWAROVSKI

/

Voor mijn zus

Een knipoog naar de pyjama-avonden uit onze jeugd. En omdat mijn zusje ook de slaapkop van de familie is.

ny52-copie

Dekbedovertrek 240 x 220 cm (€ 149,90), bijpassend hoofdkussen 65 x 65 cm (€ 29,90), handdoek 50 ×100 cm (€ 17,90), badlaken 70 × 130 cm (€ 29,90), fluwelen peignoir (€ 89,90) van de collectie Utopie, CARRÉ BLANC

Voor mezelf

Hopelijk heeft het nieuwe jaar heel wat reisjes met mijn liefste in petto. Met dit koffertje stuur ik het lot alvast een beetje de goede richting uit.

tokyo01-copie

Koffer Spinner 69, goudbruin roze (€ 399), SAMSONITE

 

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Cadeautjes, Galeria Inno, Hot List, Kerst.