Wanneer Maroon 5 en Jimmy Fallon incognito de metro induiken…
© YouTube - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Wanneer Maroon 5 en Jimmy Fallon incognito de metro induiken…

Door Charlotte Deprez & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Stel je voor: je vertrekt naar je werk op een grijze, koude weekdag, stapt in de metro en hoort daar plots een verdraaid goed rock-'n-rollnummer gecoverd worden door een groep straatartiesten. Je blijft staan, je luistert en wat blijkt? De straatartiesten zijn niemand minder dan talkshowhost Jimmy Fallon en Maroon 5's Adam Levine en James Valentine. Het overkwam nietsvermoedende metrogangers vorige week in New York.

Dat Talkshowhost Jimmy Fallon altijd wel te vinden is voor een grap weten we al langer. Maar wanneer hij daarvoor de hulp van Adam Levine en James Valentine – jawel, de zanger en gitarist van hitband Maroon 5 – inschakelt, spitsen wij toch even de oren. En zoals je in de onderstaande video kunt zien, zijn we niet alleen.

Gewapend met lang haar en dito baarden, zonnebrillen, hoeden en sjofele kleding trok het drietal vorige week naar de New Yorkse metro om er nietsvermoedende reizigers te verrassen met een minipop-upconcert. Adam Levine doet zijn best om onherkenbaar te klinken, maar de aantrekkingskracht van zijn Crazy Little Thing Called Love blijkt onmiskenbaar. Mensen stoppen, beginnen te luisteren en blijven staan.

Groot is dan ook de vreugde van de toeschouwers wanneer Jimmy Fallon besluit om zijn hoed, haar, baard en zonnebril af te zetten en te onthullen dat niet alleen hij daar staat maar ook de muzikanten van Maroon 5. Mensen stromen toe, iedereen blij. Buiten misschien Adam Levine. Want wie goed luistert, hoort hem zeggen dat hij stiekem eigenlijk graag zijn vermomming had aangehouden. Een leuk stukje feelgoodentertainment op deze grijze woensdag.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Adam Levine, Jimmy Fallon, Maroon 5, New york.